Annonce:
Annonce:

Udlændinge bag de fleste voldtægter

I de seneste to år er der anmeldt 17 voldtægter eller voldtægtsforsøg i Stavanger i Norge. Udlændinge fra ikke-vestlige lande stod bag de 16

Annonce:
Følg Krimi

Politiet i Stavanger i Norge har i de seneste to år anholdt 18 mænd i forbindelse med 17 voldtægter eller voldtægtsforsøg.

De 17 af de anholdte har ikke-vestlig baggrund, skriver Stavanger Aftenblad, og i 16 af sagerne er gerningsmændene beskrevet som ikke-vestlige af ofrene.

Tor Erik Riska Thorsen fra politiet i Rogaland politikreds er ekspert i efterforskning af seksuelle overgreb.

Han mener, at forklaringen på, at de ikke-vestlige begår så mange overgreb, er enkel.

De har et gammelt kvindesyn og oplever meget lidt åbenhed om seksualitet.

Mange af de ikke-vestlige indvandrere i Norge kommer fra lande med et 'forhistorisk' kvindesyn, og det tager de med sig til andre lande.

- Når en letpåklædt beruset kvinde sætter sig alene ind i en taxi, så har hun som udgangspunkt allerede syndet. En muslimsk kvinde kan ikke gøre det. De, der har overfaldet og voldtaget kvinder på gaderne, har ment, at de var i deres gode ret til at gøre det, siger Tor Erik Riska Thorsen.

- De har set en beruset kvinde, der var alene. Hun regnes så for frit vildt i nogle muslimske miljøer. Mændene har en forestilling om, at kvinderne ikke har nogen værdi som vidner i en straffesag, tilføjer han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: