Annonce:
Annonce:

Han væltede sig i damer

Bjarne Østergaard Madsen, som fredag blev anholdt for mordet på sin kæreste, Lisbet Nielsen, og som i går hængte sig i en celle, havde kvinder som sin største interesse

Annonce:
Følg Krimi
Det var en storcharmør og kvindebedårer, som tog sit eget liv i Århus Arrest i går.

Efter at Bjarne Østergaard Madsen for fem år siden slap ud fra den behandlingsdom, han fik efter sit kvindedrab nummer to – mordet på den 21-årige Vivian Nielsen i 1990 – har han væltet sig i damebekendtskaber.

Med en heftig aktivitet på diverse datingsider, især dating.dk, skabte han sig et liv, hvor han sideløbende med sit ingeniørjob på PipeCon i Ringkøbing, levede et muntert liv med mange damer og stort set ingen mandlige venskaber.

Det var også gennem en datingside – med dette billede som profil – han etablerede kontakt med Lisbet Nielsen, som har været sporløst forsvundet siden fredag i sidste uge, og som politiet mener, han har dræbt.

Det erfarer Ekstra Bladet fra kilder i Herning, der stod Bjarne Østergaard Madsen meget nær.

Dermed tegner der sig en uhyggelig parallel til mordet på Kirsten Bay Andersen i Haderslev. Her eftersøger politiet med lys og lygte den mistænkte John Knudsen over hele jorden. Kirsten Bay Andersen forsvandt også sporløst, og som Bjarne Østergaard Madsen betegnes John Knudsen som en mand, der med sin ligefremme natur og enorme charme omgav sig med stribevis af damer, kærester og elskerinde.

Eneste interesser: Damer og job
Ekstra Bladets kilder fremhæver, at Bjarne Østergaard Madsen var et engageret menneske, men udelukkende engageret på to fronter: damer og arbejdet på PipeCon, som han var opslugt af, og som gav ham en del rejseaktivitet.

PipeCon designer og leverer produkter til marine- og kraftværksindustrien.

Børnene forgudede ham
Ud over sit meget indladende væsen over for enlige kvinder bedårede han dem med sit venlige, nærmest kærlige forhold til deres børn.

Børnene forgudede ham og elskede ham lige så meget, som deres mødre gjorde. Det samme indtryk har han efterladt sig i nabolaget i Risskov i Århus, hvor Lisbet Nielsen boede med sine to børn. Her har naboer beskrevet hans meget hjertelige og venlige omgang med Lisbet Nielsens to børn på 12 og 14 år.

Kun skræmmende tæt på
Bjarne Østergaard Madsens sande jeg, eller rettere: hans mørke, livsfarlige side, kom meget sjældent frem i de nye og overfladiske, flygtige bekendtskaber. Først når kvinderne kom tæt på ham og oplevede ham i længere tidsforløb, fik de indblik i hans sind, og det var, erfarer Ekstra Bladet, skræmmende.

Ifølge vores kilder gik sandheden om ham først op for Lisbet Nielsen på deres nyligt afviklede ferie i Californien. Her blev hun angiveligt forskrækket over, hvad hun så og oplevede og slog efterfølgende op med ham, hvorved hun udløste et sandt raseri.

Ud over damebekendtskaberne har hans sociale liv stort set kun omfattet hans forældre. De har gennem årene holdt hånden over ham, og har ifølge Ekstra Bladets oplysninger aldrig advaret hans senere kærester om, at de skulle passe på.

De har også besøgt ham jævnligt i hans lejlighed i Herning midtby i umiddelbar nærhed af, hvor han i sin tid slog Vivian Nielsen ihjel.

Bror vil ikke kendes ved ham
Derimod har han ikke haft nogen kontakt med sin bror, som ikke vil vide af ham.

– Jeg har ikke haft noget med min familie at gøre i ti år. Så hvorfor skal jeg nu rodes ind i det her, sagde han, da Ekstra Bladet i går bad ham bidrage med oplysninger om Bjarne Østergaard Madsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: