Annonce:
Annonce:

Orlogskaptajnen: 8-12-årige er bedst

'8-12 år er optimalt. Yngre er også godt, men så går det ikke at kneppe dem'. Sådan førte 48-årig orlogskaptajn dagligt telefonsamtaler og sms-beskeder for at opfylde sine sexfantasier

I ianede mængder af sms-beskeder og telefonsamtaler udstiller orlogskaptajnen sine sexfantasier.(Foto: Jan Unger)
I ianede mængder af sms-beskeder og telefonsamtaler udstiller orlogskaptajnen sine sexfantasier.(Foto: Jan Unger)
Annonce:
Følg Krimi

KØBENHAVNS BYRET (ekstrabladet.dk): En i dag 15-årig pige indtog her til morgen vidneskranken for at fortælle om de oplevelser, hun har haft med den tiltalte orlogskaptajn, der står anklaget for at være i besiddelse af børneporno og for at forsøge at lokke små piger til sex.

Viste sit lem for 14-årig
Den 48-årige er blandt andet tiltalt for at have vist sit erigerede lem på webcam til den dengang 14-årig pige, som han også havde lokket til at smide tøjet for ham.

- Du har set herrens pik. (...) Du kan ikke gøre modstand, når du hænger på væggen luder, skrev han efterfølgende til den unge pige, som modvilligt i dag genså den liderlige voksne mand i retsalen, da dommeren ikke efterfulgte hendes ønske om ikke at skulle se på den 48-årige mand fra vidneskranken.

Annonce:

En telefonsamtale mellem den 14-årige og den 48-årige orlogskaptajn blev i går afspillet i retten. Blandt andet var det tydeligt, at den 14-årige flere gange forsøgte at få den voksne mand til stoppe med chikanerierne:

14-årig kunne ikke få fred
- Lad mig være i fred, siger den 14-årige efter at have ringet til orlogskaptajnen, hvorefter hun lægger røret på igen.

- Herren sad lige i et møde, så blev lige lidt overrasket, svarer han tilbage på sms.

- Lad mig så være, skriver den 14-årige tilbage.

- Du tænder på den insisterende herre. Du legede sikkert med dig selv sidst, lyder det blot retur.

- Lad mig så være, forsøger den 14-årige igen.

Under retssagen har flere kvinder, som manden har mødt på scor.dk, berettet om de perverterede sexfantasier med helt små børn, som manden drømte om.

Annonce:

Drømte om at voldtage 14-årig
Også adskillige sms-beskeder er blevet læst højt i retten. Her forsøger han via sine kontakter med adskillige kvinder at få dem til at finde helt unge piger til sine sexfantasier og instruerer kvinderne i, hvordan de skal tackle pigerne:

- Gør hende tryg. Fortæl hende lidt men ikke alt. Få hende indhyllet i, at hvis der skulle ske noget sladrer man ikke. (...) Det bliver totalt liderligt at se hendes små ben sprede sig, skrev han i en sms til en kvinde om en tiårig pige.

- Har du prøvet det før, svarer den 26-årige kvinde, som udgiver sig for at være 14 år for at lokke manden i en fælde, på sms.

- Nej, men det er den ypperste leg. Det vildeste bliver, at se hendes ansigt, når jeg voldtager dig, svarer han kvinden, som han altså tror er 14 år.

Skulle gøre pigerne klar
I en anden korrespondance skriver orlogskaptajnen, som selv er familiefar - nu fraskilt:

Annonce:

- Du skal gøre hende (den tiårige pige) klar. Når vi så leger sammen, bliver det liderligt at høre, hvor langt I er kommet. Du kan tage et billede af hende med din mobil. Kortlæg hende, lyder ordren fra militærmanden, som blandt andet gik under brugernavnet 'Herren' og 'Dominant herre'.

Det var blandt andet en ældre kvinde, som var med til at fælde den 48-årige orlogskaptajn. Ved at chatte med ham over scor.dk, samlede hun til sidst nok materiale, som hun afleverede til politiet, hvilket fik sagen til at rulle. Siden har flere andre kvinder fortalt om deres kendskab om mandens pædofile tendenser, som fremgår af de mange citater:

Ville udnytte tvangsfjernede piger
- Herren vil lave noget ophidsende, forbudt med dig. (...) Herren er grænseløs. Den uskyldige 11-årige tøs skal lære at kunne lide det. (...) Jeg fik øje på en niårig pige på en skovsti, men jeg gjorde hende ikke noget. (...) Bare det at forestille sig, at man voldtager dem, mens man taler sødt til dem, det er så frækt. (...) Ok, 8-12 år er optimalt. Yngre er også godt, men så går det ikke at kneppe dem, er blot nogle af de citater som er blevet lagt frem i retten.

Annonce:

- Herren vil tvinge den lille lolita til at slikke dig - godt hjulpet af dit fast tag i hendes hår. (...) Find en tvangsfjernet lolita og få hende med i Tivoli og hjem i din lejlighed. (...) Herren er på vej til møde i Århus. Kan tøsen skaffe en lolita for i nat?, er blot andre i den endeløse række af sexkorrespondance.

Der falder dom i sagen fredag. ekstrabladet.dk følger sagen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: