Annonce:
Annonce:

Sexsoldat frifundet for forsøg på sex med mindreårig

44-årig familiefar og marinesoldat frifundet for forsøg på at få sex med mindreårig

Den 44-årige marinesoldat og familiefar blev frikendt for at forsøge at opnå sex med en mindreårig. (Arkivfoto: Anthon Unger)
Den 44-årige marinesoldat og familiefar blev frikendt for at forsøge at opnå sex med en mindreårig. (Arkivfoto: Anthon Unger)
Annonce:
Følg Krimi

En 44-årig familiefar og marinesoldat blev for kort tid siden ved Retten i Næstved frifundet for at have forsøgt at opnå sex med en mindreårig pige han havde mødt på børnesitet arto.dk.

'Jeg vil gerne lære dig at sutte pik?'

Sådan skrev marinesoldaten til den 13-årige 'Baby May' på arto.dk, hvor han gennem halvandet år forsøgte at overtale pigen til et sexmøde.

Marinesoldaten blev afsløret af Ekstra Bladet, da han i maj sidste år aftalte at mødes med 'Baby May' på flådestationen i Korsør.

Iført nypresset uniform fra Søværnet mødte han op for at få 'jomfrusex', men i stedet for en purung pige blev han modtaget af Ekstra Bladets reportere.

Først da gik det op for ham, at pigen fra chatten i virkeligheden var journalist Tine Røgind fra Ekstra Bladet.

Annonce:

I dag sad den 44-årige mand på anklagebænken i retten i Næstved, tiltalt for at forsøge at chatte sig til sex med en mindreårig.

Anklager Jeanette Wincentz Andersen havde krævet ham fængslet i minimum seks måneder.

Uenighed blandt dommerne
Men manden blev i dag frikendt med stemmerne 2-1, da der var uenighed blandt dommerne.

- To af dommerne fandt det ikke bevist, at manden ikke har troet, at pigen var 15 år eller ældre, selv om 'Baby May' i chatten først beskrev sig som 13 år og siden 14 år gammel, og derfor valgte retten at frikende den tiltalte, siger ekstrabladet.dk's udsendte i retten.

Anholdt før
Den tiltalte, der selv er far til to piger på hhv. 10 og 12 år har hele tiden nægtet sig skyldig.

- Jeg har hele tiden troet, at May enten var meget ældre, journalist eller fra politiet, erklærede han i formiddags i retten, hvor det også kom frem, at marinesoldaten før har været anholdt i Roskilde fordi han kom med frække udsagn til piger, som skriver, de er under 15 år, på Arto.dk

Annonce:

Dengang blev hans profil på chatsiden lukket en periode, men de seksuelle tilbud, er blot noget han kommer med for at afprøve pigerne.

- Jeg gør det for at se om de er troværdige. Hvis de er det, vil de hoppe af, når jeg gør tilnærmelser. Dem, som bliver på, er ikke troværdige, lød forklaringen fra marinesoldaten, som ifølge ham selv har chattet med tusindvis af piger. Årsag: Kedsomhed.

Familiefaderen indrømmede sidste år over for Ekstra Bladet sidste år, at han også flere gange har aftalt at mødes med piger fra chatten.

- De er bare ikke mødt op, forklarede han.

Det er ikke kun marinesoldaten, der er endt på anklagebænken, efter at være blevet fældet af Ekstra Bladets 'Baby May'.

I marts i år blev en 73-årig pensionist blev dømt skyldig i at forsøge at få sex med Ekstra Bladets fiktive pige. Pensionisten fik to måneders fængsel, hvoraf den ene er betinget.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: