To personer dræbt af tog

Par dræbt i en jernbaneoverskæring i sommerhusområde ved den jyske vestkyst

De to dræbte - ifølge Ritzau et midaldrende ægtepar - blev dræbt på stedet, da toget ramte deres VW Passat. (Foto: TV Midt-Vest)
De to dræbte - ifølge Ritzau et midaldrende ægtepar - blev dræbt på stedet, da toget ramte deres VW Passat. (Foto: TV Midt-Vest)
Følg Krimi

To mennesker blev mandag eftermiddag klokken 15.26 dræbt, da deres bil blev påkørt af et tog fra Midtjyske Jernbaner i en ubevogtet jernbaneoverskæring ved på Knaresbrovej i sommerhusområdet Vejlby Klit syd ved den jyske vestkyst, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

- Vi ved endnu ikke noget om de to dræbte. Der er tale om en personbil på danske plader, der blev skubbet 200 meter foran toget. De dræbte var endnu ikke taget ud af bilen ved 16.30-tiden, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen, til ekstrabladet.dk.

Det er endnu uklart, hvordan bilen havnede midt i jernbaneoverskæringen, netop som toget kom forbi.

- Jeg kan på et luftfoto ikke umiddelbart se nogle forhindringer, der gør sigtbarheden dårlig på stedet, så der kan være tale om uopmærksomhed fra førerens side, men det er for tidligt at sige noget endegyldigt om, siger Henrik Nielsen til ekstrabladet.dk.

De to dræbte kørte i en mørk VW Passat stationcar.

De dræbte er muligvis et ægtepar i midten af 50'erne, men denne oplysning er det endnu ikke lykkedes ekstrabladet.dk at få bekræftet af Midt- og Vestjyllands Politi.

Infrastrukturchef ved Midtjyske Jernbaner, Henning Dalgaard, er på stedet og betegner over for Ritzaus Bureau ulykken som 'meget voldsom'. Han er ærgerlig over, at de ubevogtede jernbaneovergange overhovedet eksisterer.

- Den type overkørsel er meget farlig. Jeg ved ikke, om der tidligere har været en ulykke ved netop denne overkørsel, og vi har da også en handlingsplan for hvilke overkørsler, der skal nedlægges. Men ja, denne her var jo ikke lukket ned endnu og ja, vi har alt for mange af de ubevogtede overgange, siger han.

Hverken togføreren eller togets passagerer har lidt fysiske overlast ved sammenstødet, men togføreren vil blive tilbudt psykologhjælp, oplyser Henning Dalgaard videre.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.