Helsingør-faderen faldet om

Mens flyttefolk er i fuld gang med at flytte Helsingør-familiens ting ud for at tvangsflytte dem, er familiens fader faldet om i lejligheden. Flyttevognen er kørt til en adresse midt i byen

En ambulance kom med udrykning, da faderen i den libanesiske familie, der lige nu er ved at blive smidt ud af sin lejlighed på Belvederevej i Helsingør, faldt om på stuegulvet. (Foto: Kristian Linnemann)
En ambulance kom med udrykning, da faderen i den libanesiske familie, der lige nu er ved at blive smidt ud af sin lejlighed på Belvederevej i Helsingør, faldt om på stuegulvet. (Foto: Kristian Linnemann)
Følg Krimi

Dramaet bliver stadig mere voldsomt, og faderen i den familie i Helsingør, der lige nu er ved at blive tvangsflyttet fra deres lejlighed på Belvederevej, er netop faldet om.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har faderen i den libanesiske familie tidligere haft hjerteproblemer, og det var angiveligt hjertet, den var gal med, da han nu faldt om i familiens lejlighed. Alt imens moderen hjalp flyttemændene med at bære familiens ting ud, gik faderen udenfor beboelsen og røg. Da han gik ind i lejligheden igen, faldt han pludselig om på gulvet.

En ambulance blev tilkaldt, og manden fik lægehjælp.

Flyttet til ny adresse i Helsingør
Kort efter kunne han selv rejse sig og gå hen og lægge sig op på båren, hvorefter ambulancen kørte mod hospitalet.

Tidligere i dag er børnene i den otte mand store familie hentet, og derfor var kun forældrene til stede under pakningen af familiens ting.

Flyttevognen med familiens ejendele er kørt til Fiolgade midt i Helsingørs centrum, hvor problemerne tilsyneladende også bliver anbragt

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?