Annonce:
Annonce:

Intet håb for Camilla Broe

Menneskerettighedsdomstolen vil ikke modsætte sig udleveringen af Camilla Broe til USA. Hun forventes udleveret allerede i løbet af en uge

Camilla Broe bliver formentligt udleveret til USA allerede i denne uge eller starten af næste.(Foto: Polfoto)
Camilla Broe bliver formentligt udleveret til USA allerede i denne uge eller starten af næste.(Foto: Polfoto)
Annonce:
Følg Krimi

Så er det allersidste håb slukkedes for den narkotiltalte Camilla Broe. I et sidste desperat forsøg på at modsætte sig udleveringen til USA havde hun søgt hjælp hos Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg, som her til morgen har meddelt, at de ikke vil stå i vejen for udleveringen af den 42-årige dansker.

Ulykkelig
- Hun er naturligvis meget ked af det og ulykkelig. Det var det sidste håb, hun klyngede sig til. Og nu vil det bare gå hurtigt, fortæller Camilla Broes veninde igennem mange år Kamille Bacher til ekstrabladet.dk.

Hun har ikke selv fået lov til at tale med sin veninde, der siden i mandags har siddet varetægtsfængslet i Vestre Fængsel, men har været i kontakt med forsvarsadvokaten Michael Juul Eriksen her til formiddag.

Annonce:

Glemte at informere om dom
Som om sagen ikke har haft nok karakter af en ren farce mellem de danske domstolene, glemte repræsentanter fra Menneskerettighedsdomstolen at informere Camilla Broe og hendes advokat om afgørelsen, der reelt blev afsagt i aftes.

- Jeg blev pludselig kontaktet af en journalist, som informerede mig. Helt grotesk. Så jeg har fået endeligt svar i morges og har informeret Camilla her til formiddag. Det var vores absolut sidste mulighed for at bremse udleveringen. Vi opretholder vores klage, men det er af ren prinicipiel karakter og betyder i realiteten intet for hende lige nu, siger Michael Juul Eriksen til ekstrabladet.dk.

Kan løslades mod kaution
Han har allerede kontakt til en amerikansk advokat, som nu ser på mulighederne for at få løsladt Camilla Broe mod kaution, når hun bliver stillet for en dommer i Miami.

Hvor den 42-årige dansker, der er tiltalt for omfattende smugling af ecstasytabletter fra Holland til Florida, kommer til at sidde fængslet er endnu uvist, men også det bliver der arbejdet på for fuld tryk for at finde de bedst mulige kår for hende.

Annonce:

- Hun havde klynget sig til håbet, men mentalt har hun jo forberedt sig på det. Hun er rimelig stærk og skal nok klare det. Det er ikke alle, der ville kunne gøre det, siger Michael Juul Eriksen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU
Annonce:
Annonce: