Tjek af bandemedlemmers økonomi

Politi og Skat gransker økonomien hos medlemmerne af rockergrupper og indvandrerbander

Politi og SKAT vil granske bandemedlemmers pengepunge. Her var det dog en HA-fest, som ordensmagten aflagde besøg. (Foto: Mogens Flindt)
Politi og SKAT vil granske bandemedlemmers pengepunge. Her var det dog en HA-fest, som ordensmagten aflagde besøg. (Foto: Mogens Flindt)
Følg Krimi

Myndighederne stresser medlemmer af rockergrupper som Hells Angels og AK 81 samt kriminelle indvandrergrupper. Politi og Skat er i hele Danmark i færd med at undersøge medlemmernes økonomi. Det sker efter den såkaldte Al Capone-model, opkaldt efter den notoriske amerikanske bandeleder, som blev sendt i fængsel for skattesvindel. I Danmark angriber myndighederne også de kriminelle på pengepungen og konfiskerer deres ulovlige værdier.

Det oplyser justitsminister Brian Mikkelsen (K) i et svar til Folketingets retsudvalg.

Desuden etablerer politiet en særlig indsats i de relevante politikredse, som er ramt af bandekriminalitet. Her skal særlige bandeenheder styrke forebyggelse, efterforskning og retsforfølgning af bande- og rockerkriminalitet. Det omfatter blandt andet Fyns Politi, forklarer justitsministeren.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind