Thors farmor: Jeg er så lettet!

Bortførte Thors farmor håber at Tønder Kommune vil give Thors forældre en chance for selv at tage sig af den tvangsfjernede dreng

Ventetiden har været ulidelig for Susanne Lillegaard, der i lejligheden i Brøndby Strand i 14 dage har været i uvished om Bjarnes, Thors og Helenes skæbne. (Foto: Kenneth Meyer)
Ventetiden har været ulidelig for Susanne Lillegaard, der i lejligheden i Brøndby Strand i 14 dage har været i uvished om Bjarnes, Thors og Helenes skæbne. (Foto: Kenneth Meyer)
Følg Krimi

- Jeg er så lettet, det er en kæmpe klods, der er blevet fjernet fra mine skuldre.

Sådan sagde bortførte Thors farmor, Susanne Lillegaard, da ekstrabladet.dk takte med hende for få minutter siden.

Klokken cirka 09.00 i dag blev hun ringet op af Tønder Politi og fik at vide, at Thor og hans forældre, Bjarne Würgler-Hansen og Helene Mortensen, er blevet fundet i god behold.

- Jeg har ikke talt med hverken Bjarne eller Helene, men Tønder Politi ringede og varslede, at de var blevet fundet. Jeg glæder mig så meget over, at de har det godt, og jeg kan ikke vente til de kommer hjem, siger Susanne Lillegaard til ekstrabladet.dk.

Frygtede for Thors og Bjarnes liv
Hun har under bortførslen været ude i offentligheden med en appel til parret om at melde sig selv, og hun har frygtet for både barnebarnets og sønnes liv.

- Jeg frygtede, at Bjarne ville tage sit eget liv, hvis der skete Thor noget. Jeg glæder mig allermest til at se Bjarne og selvfølgelig også Thor - jeg har været så nervøs og har ikke haft et roligt øjeblik de sidste 14 dage. Det har været ulideligt ikke at vide noget om deres skæbne. Selvfølgelig glæder jeg mig også til at se Helene, men mit forhold til hende er mere kompliceret, men sådan er det sikkert at være svigermor, griner Susanne Lillegaard lettet.

Håber de får en chance
Hun håber, at Tønder Kommune, hvor parret er bosiddende, vil give det unge forældrepar en chance for selv at opfostre Thor.

- Jeg ved godt, de har handlet tosset, men de har været desperate. Jeg håber af hele mit hjerte, at kommunen på en eller anden måde vil give dem en chance for at vise, at de selv kan stå for hans opvækst. Helene er ikke altid lige nem, men hun er fantastisk god med børn. Jeg er i første omgang klar til at køre over og give dem et kæmpe kram, når de kommer hjem. Bilen er tanket og vasket!, siger Susanne Lillegaard til ekstrabladet.dk.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+