Buschauffør stukket ned på Nørreport

En dansk buschauffør er blevet stukket i ansigtet af en ung mand på Nørreport Station i København, fordi han ikke ville lade manden køre på en ugyldig billet

En dansk buschauffør blev kort før klokken 14:00 stukket ned af en ung gerningsmand på Nørreport Station i København.

Gerningsmanden, der er mellem 16 og 18 år gammel og af udenlandsk udseende forsøgte at køre på en ugyldig billet, oplyser central efterforskningsleder ved Københavns Politi, Thomas Dürr.

Satte efter sin overfaldsmand
- Buschaufføren nægtede ham adgang og rev billetten over. Det fik gerningsmanedn til at slå ud efter chaufføren, siger Thomas Dürr.

Chaufføren løb efter gerningsmanden, men måtte pludselig stoppe op, da det stod klart for ham, at han var blevet stukket i ansigtet.

- Forurettede opdagede det først, da han jagtede overfaldsmanden, og derfor kan han heller ikke huske, hvad det er han er blevet stukket med, siger Thomas Dürr.

Offeret var chauffør på bus 150S mod Gammel Holte.

Offerets tilstand ukritisk
Den danske buschauffør er blevet kørt til Rigshospitalets Traumeafdeling. Han har fået en flænge omkring tindingen, der skal sys, men hans tilstand er ikke kritisk, siger efterforskningslederen.

Ifølge vidner på stedet, var det et dramatisk syn, da chaufføren eftersatte den unge gerningsmand. Han havde blod løbende ned ad halsen og på trøjen fortæller et vidne til Ekstra Bladets udsendte, der siger, at det så ud som om offeret opgav jagten på den unge overfaldsmand, fordi han pludselig fik det dårligt.

Gerningsmanden flygtede fra stedet til fods med retning mod Israels Plads, fortæller Thomas Dürr.

Han var mellem 16 og 18 år, smart klædt og af anden etnisk herkomst.