Stak fingrene i skeden på beruset kvinde

To mænd udnyttede kvindes beruselse i nat i København

Kvinden, hvis ene ben er synligt midt i billedet, blev befamlet i skridtet af to mænd på Amager i nat. (Foto: Thomas Gravesen)
Kvinden, hvis ene ben er synligt midt i billedet, blev befamlet i skridtet af to mænd på Amager i nat. (Foto: Thomas Gravesen)

En 30-årig kvinde blev i nat befamlet i skridtet på Irlandsvej på Amager i København.

Kvinden havde været i byen og var ifølge politiet 'temmelig beruset', da hun ville stige på sin cykel ud for Irlandsvej nummer 136.

- Hun faldt omkuld i græsset i forsøget på at hoppe på cyklen, og i det samme kom to yngre mænd forbi. De gik hen til kvinden og under påskud af at ville hjælpe hende op, stak begge mænd deres fingre op i kønsorganerne på den nederdel-klædte kvinde. Hun råbte op, og da et vidne løb over i retning mod stedet, forsvandt de to mænd i nattemørket, fortæller Københavns Politis centrale efterforskningsleder, Henrik Vedel, til ekstrabladet.dk.

Overgrebet skete i tidsrummet 01.18 - 01.22. Det er på baggrund af to telefonopkald, at politiet så præcist kan fastsætte tidspunktet for overgrebet.

- Vi formoder, at de to mænd er kommet forbi helt tilfældigt og har udnyttet kvindens situation. Det er ikke vores indtryk, at de var på gaden med det specifikke formål at forgribe sig på en kvinde, siger Henrik Vedel til ekstrabladet.dk.

De to mænd beskrives som arabiske af udseende. Den ene var 18-20 år og 160-170 centimeter høj. Den anden var en cirka 190 centimeter høj mand med kort sort hår i alderen 20-25 år.

Hvis politiet finder de to mænd, vil de blive sigtet for anden kønslig omgang end samleje.