Annonce:
Annonce:

Skudt fordi han solgte hash

Ifølge kilder på Christiania blev 26-årig, prøveløsladt mand skudt, fordi han ikke havde den fornødne 'tilladelse' til at sælge hash på fristaden

Politiet kan endnu ikke forklare motivet til skyderiet, men ifølge kilder i miljøet, blev manden skudt, fordi han solgte hash uden tilladelse.(Foto: Thomas Lekfeldt)
Politiet kan endnu ikke forklare motivet til skyderiet, men ifølge kilder i miljøet, blev manden skudt, fordi han solgte hash uden tilladelse.(Foto: Thomas Lekfeldt)
Annonce:
Følg Krimi

Spekulationerne omkring dagens likvidering på Christiania af en ung mand er mange. Er han en del af bande- og rockerkonflikten? Hvorfor han skulle dø så brutalt?

Politiet har arbejdet på højtryk, siden manden blev skudt - efter ekstrabladet.dk's oplysninger - fire gange i hovedet foran sin bil på Refshalevej, og man kan derfor endnu ikke oplyse noget om motivet for skyderiet.

'Måtte tage konsekvensen'
Men ifølge de rygter, der svirrer i øjeblikket omkring Christiania, tyder noget på, at manden måtte lade livet, fordi han overtrådte fristadens strenge kodeks om, hvad der tolereres eller ej.

- Efter hvad jeg ved, så har han flere gange forsøgt at sælge hash derinde, uden tilladelse. Alle skal have tilladelse, men det var han åbenbart ligeglad med. Så må man tage konsekvensen, fortæller en kilde fra miljøet til ekstrabladet.dk.

Annonce:

Særlig tilladelse krævet
Ifølge pusher-reglerne på Christiania skal man have særlig tilladelse - altså være kendt i kredsene og ikke mindst godkendt - til at kunne sælge stoffer på området. Det overholdt den dræbte angiveligt ikke, og dette skulle formodentligt være stået på over længere tid.

Samme kilde bekræfter overfor ekstrabladet.dk, at salget i Pusherstreet er tilknyttet rocker-miljøet, men angiveligt skulle den dræbte hverken tilhører rockerkredse eller have tilknytning til specifikke indvandrerbande.

26-årig, prøveløsladt dræbt
Drabschef Ove Dahl kan på nuværende tidspunkt ikke bekræfte de mange rygter om selve motivet til skyderiet.

- Vi vil ikke gisne, og nu skal vi have ham endelig identificeret først, men er det ham, vi tror det er, er der tale om en 26-årig mand, siger Ove Dahl til ekstrabladet.dk.

Manden, der kommer fra Søborg men oprindeligt er af iransk afstamning, er efter sigende i forvejen særdeles godt kendt af politiet, men for hvad, vil drabschefen ikke oplyse.

Den 26-årige var ifølge politikommissær Henning Schou Kofoed, som i øjeblikket befinder sig på gerningsstedet, også prøveløsladt.

Han slår dog fast, at manden sad i en kammerats bil, da han blev skudt, modsat tidligere rygter om, at skyderiet skulle være fundet sted inde på Christiania eller foran bilen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: