Iskold rocker: Brugte søn som undskyldning

Brian Sandberg sagde for to uger siden, at han har lagt rockerlivet på hylden på grund af familien. Nu er han blevet medlem af Bandidos

Rygterne siger, at Brian Sanberg har kent til skiftet igennem længere tid. (Foto:Jakob Jørgensen)
Rygterne siger, at Brian Sanberg har kent til skiftet igennem længere tid. (Foto:Jakob Jørgensen)
Følg Krimi

Brian Sandberg forlod rockergruppen Hells Angels, fordi han vil have mere tid til familien. Det sagde han i et stort interview med Ekstra Bladet for blot to uger siden.

- Jeg har forladt Hells Angels på grund af min 13-årige søn. Det har haft mange omkostninger for ham, at jeg har siddet varetægtsfængslet og med udsigten til livstidsfængsel måtte det stoppe, sagde han og fortsatte:

- Han har desuden set på, at jeg er forsøgt skudt tre gange. Han blev ved med at læse om sin far. Det gik mig rigtig meget på, at det påvirkede ham så meget, lød det.

Læs også:

Sandberg: Nu er jeg i Bandidos

Læs mere:

Sandberg afslører sandheden bag HA-exit

Fortrød
Det var i august- måned, at Gucci-rockeren forlod Hells Angels, men noget tyder på, at han i løbet af de seneste måneder har fortrudt, at han pludselig stod helt alene i verden. For ekstrabladet.dk kan tirsdag aften berette, at Brian Sandberg nu har skiftet rygmærket ud med den lille tykke mexikaner, der symboliserer Bandidos.

Så Brian Sandbergs ønske om at være en bedre familiefar er tilsyneladende blevet glemt - på trods af, at han for et par uger siden offentlig lovede, at han havde lagt det hårde rockerliv bag sig.

- Min søn betyder alt for mig. Jeg er forelsket i min søn, så det er hårdt at se ham trække i en forkert retning i skolen. Han har levet med HA, blod og krig og det har været hårdt for ham. Det er også blevet hårdt for mig. Nu må jeg prøve at være der for ham.

Det må formentlig vente lidt endnu.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind