Dansk Folkeparti: Voldsmanden skal ud

Voldsmanden, der maltrakterede Marlene Duus og kastede hende ud fra 3. sal, skal ikke have arbejde hos mesterkokken Claus Meyere, men smides ud af landet, mener DF

Peter Skaarup, retsordfører for DF og tidligere formand for retsudvalget, giver voldsofferet Marlene Duus uforbeholden ret i sin kritik af retssystemet:

- Det er et udtryk for gammeldags tænkning i retssystemet, at vi straffer personfarlig kriminalitet for mildt og tænker mere på gerningsmanden end offeret. Retssystemet er simpelthen for blødsødent.

Læs også:

Ekspert: Hun har fået masser af hjælp

- Vi skal gøre mere for ofrene end for de bøller, der ødelægger deres liv, og i det her tilfælde er der tre ting, man kan gøre: Hans straf bør være længere, han burde ikke være prøveløsladt, og han burde være udvist af landet.

- Det er vildt stødende for retsfølelsen, at bødlen får hjælp af staten og job hos en top-kok, mens offeret kæmper for at få en dagligdag til at hænge sammen, siger Peter Skaarup, som nu vil spørge justitsministeren, hvorfor det går så trægt med at få udbetalt erstatning til Marlene Duus.

Klippet du ikke må se:

TV: Her roser Claus Meyer Marlenes voldsmand

DF er på vej med et lovforslag om, at kriminelle udlændinge ikke bare skal udvises, men også afsone fængselsdomme i hjemlandet.

Enhedslisten er HELT uenig med Dansk Folkepartis Peter Skaarup.

Nationen! Hvad synes du, er det i orden? Del din mening her!

LÆS MERE I DAGENS AVIS:

- Voldsmanden: 'Hun har også ødelagt mit liv'

- Voldsofret: 'Jeg væmmes ved, at voldsmanden kommer før mig'

- Sådan skete overfaldet

- Så ødelagt er hun

- Han burde være udvist

- Claus Meyer: Et eksempel på et systemsvigt

- Forening for voldsofre: 'Hun rammer plet'