51-årig stak sig selv og sprang fra 5. sal

Der var tale om et usædvanligt selvmord, da en 51-årig blev fundet død på gaden med knivstik i overkroppen

Den 51-årige blev fundet død på gaden. Han var ramt af flere knivstik inden han styrtede sig selv ud over gelænderet på 5. sal. (Foto: Kristian Linnemann)
Den 51-årige blev fundet død på gaden. Han var ramt af flere knivstik inden han styrtede sig selv ud over gelænderet på 5. sal. (Foto: Kristian Linnemann)

Den 51-årige iranske mand, der søndag morgen blev fundet død på Store Mølle Vej på Amager under mistænkelige omstændigheder, begik selvmord.

Det har politiet nu slået fast efter seks timers undersøgelser.

- Vi er enige om, at der er tale om et selvmord. Vi har også fundet et afskedsbrev på Farsi, som vi har fået oversat, siger drabschef Jens Møller fra Københavns Politi til ekstrabladet.dk.

Læs også: 51-årig ramt af flere knivstik og styrtet ned fra altan

Det er ikke så usædvanligt, at personer begår selvmord ved at stikke sig selv med en kniv:

- Men kombinationen af, at man derefter kaster sig ud over altanen er ikke helt almindelig. Så da vi finder en død mand på gaden med flere knivstik, så er det klart, at vi sætter en undersøgelse i gang, siger drabschef Jens Møller.

Blodspor på altanen
Der var blodspor på gelænderet og den udvendige side af mandens altan på femte sal, som viste, at han blødte kraftigt, da han sprang ud fra altanen. Politiet mistænkte fra starten, at en mulig gerningsmand kunne have kastet ham ud fra altanen efter at han var stukket med kniven.

Altandøren stod åben.

Politiet tog ingen chancer, og stormede mandens lejlighed med en indtrængningsstyrke for det tilfælde, at der stadig opholdt sig en gerningsmand i lejligheden. Indtrængningsholdet fandt den blodige kniv, og lod lejligheden være urørt til politiets teknikere.

Den 51-årige var kendt i det psykiatriske system, og beboere i opgangen har beskrevet ham som psykisk syg.

I lejligheden blev fundet en blodig kniv, og intet tyder på, at der har været andre end den 51-årige til stede.

- De fund, der er gjort i lejligheden stemmer med, at der er tale om et selvmord, siger Jens Møller.

En retsmediciner undersøgte liget på findestedet, og konstaterede blandt andet såkaldte 'tøvelæsioner'. Det er typiske læsioner, når selvmordere stikker sig selv, men 'tøver' med at stikke hårdt nok.