Annonce:
Annonce:

Danske turister i dødsulykke i Egypten

To danske turister er blevet indlagt på et hospital i Egypten efter en busulykke. Chaufføren blev dræbt

Annonce:
Følg Krimi

To danske turister og en dansk rejseleder fra Bravo Tours var torsdag eftermiddag impliceret i en trafikulykke i Egypten.

Bussen var på vej mod Abu Simbel i det sydlige Egypten, som er et yndet udflugtsmål med mange historiske templer, da bussen væltede rundt efter en undvige manøvre.

- Det var en voldsom ulykke, da bussen væltede 360 grader rundt, inden den landede på hjulene igen, fortæller Bent Bernardi Sørensen, der er informationschef i Bravo Tours, til ekstrabladet.dk.

De tre danskere slap ualmindeligt heldigt fra uheldet, mens bussens chauffør blev dræbt.

- De to turister, som er fra Børkop, blev indlagt til observation på et hospital i Aswan i 24 timer, så de bliver udskrevet lige om lidt. Vores rejseleder er fysisk uskadt, men hun er naturligvis også chokeret. Chaufføren var i første omgang hårdt kvæstet, men han er nu død, siger Bent Bernardi Sørensen, der ikke har oplysninger om det samlede antal passagerer i bussen eller andre tilskadekomne.

Ulykken skete, da bussen måtte undvige en motorcykel, der pludselig kørte i den forkerte kørebane.

Da motorcyklen var undveget, måtte bussen undvige en bus, og det resulterede i en konfrontation med en lygtepæl, som fik bussen til at vælte rundt.

De to danske turister er på krydstogt på Nilen, og det er dem frit for, om de vil fortsætte krydstogtet eller rejse til badebyen Hurghada ved Det Røde Hav for at slappe af, oplyser Bravo Tours.

- Hvis de har behov for psykologhjælp, skal det ske gennem deres Europæiske rejseforsikring. Det har vi ikke beredskab til, siger Bent Bernardi Sørensen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: