Mand amok med kniv ved børnehave

Psykisk syg mand på bare tæer jagtede flere personer på åben gade med kniv ved børnehave i Buddinge. Forsøgte at trænge ind i børnehave. Kvinde snittet ved øre

Manden forsøgte på et tidspunkt at trænge ind i børnehaven Børnehuset, men det lykkedes angiveligt ikke. (Foto: Kenneth Meyer)
Manden forsøgte på et tidspunkt at trænge ind i børnehaven Børnehuset, men det lykkedes angiveligt ikke. (Foto: Kenneth Meyer)

Politiet har anholdt en mand, efter at der angiveligt har været knivstikkeri ved børnehaven Børnehuset i Buddinge nordvest for København. Ingen fra børnehaven skulle angiveligt være kommet noget til, selvom manden på et tidspunkt forsøgte at trænge ind i selve børnehaven.

Piger måtte løbe for livet
Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger skulle flere vidner have set og være blevet jagtet af manden, der rendte rundt på bare tæer med en kniv i hånden.

- Min 14-årige papdatter var på vej mod busstoppestedet med en veninde, da en cyklist kom kørende om hjørnet og råbte, 'løb piger, løb piger', og så løb de bare for livet, forklarer en mand til ekstrabladet.dk.

Angiveligt bor manden på en institution i lokalområdet, men dette er ikke blevet bekræftet af politiet.

Hamrede kniv i bilrude
En kvinde skulle også være jagtet af den knivgale mand, og hun måtte derfor, ifølge personer som ekstrabladet.dk har talt med, låse sig inde i sin bil. Herefter skulle manden have hamret sin kniv ned i forruden på bilen.

Da politiet nåede frem til stedet, blev han overmandet og forsøgt pacificeret med peberspray, men der måtte flere betjente til at holde ham og sætte ham ind i bilen.

Ifølge politiet er en enkelt kvinde blevet såret efter knivstik ved øret.

Flere skulle efter sigende være kørt til psykiatrisk skadestue for at få behandlet den chokerende oplevelse.