Tre unge mænd er dræbt i bilulykke

To af de dræbte er 18 år, mens den sidste endnu ikke er identificeret. En fjerde mand er hårdt kvæstet. Politiet formoder, at de unge har kørt for stærkt

Tre unge mænd er natten til søndag blevet dræbt i en bilulykke på Køgevej ved Tjæreby syd for Roskilde. En fjerde er indlagt på Rigshospitalets traumecenter og er fortsat i en meget kritisk tilstand.

To af de omkomne er 18 år. Det samme er den unge mand, der er overført til Rigshospitalet, mens den sidste dræbte endnu er uidentificeret.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi gør selvfølgelig alt for at få ham identificeret, siger Martin Hockerup til Ritzau.

Hans kollega, vagtchef Lars Mogensen, fortalte tidligere i morges, at:

- Det er et solouheld, hvor bilen er kørt i grøften. Der har været noget frost her til morgen, og jeg kunne forestille mig, at man har mistet herredømmet over bilen på grund af for høj hastighed.

- I forbindelse med at de glider af vejen, rammer de et træ. Bilen bliver næsten delt i to, og tre af dem bliver slynget ud, mens den sidste sidder fastklemt inde i bilen, lyder det videre fra vagtchef Martin Hockerup.

Kørte for stærkt
Ulykken skete omkring klokken 03.30. Politiet ved endnu ikke, hvad der er sket forud for ulykken, men har hele morgenen haft folk på ulykkesstedet for at undersøge dødsulykken.

- Bilinspektøren vurderer, at der har været tale om en hastighed ikke under 160 kilometer i timen. Og så har der sandsynligvis været glat på vejen, siger Martin Hockerup.

Politiet har endnu ikke underrettet alle de pårørende.

- Men vi arbejder på højtryk for at finde frem til dem, sagde Martin Hockerup tidligere søndag.

Hastighedsbegrænsningen på strækningen er 80 kilometer i timen, men de unge mænd har formentlig kørt langt stærkere.

- I øjeblikket har vi en bilinspektør derude, som har anslået hastigheden til at være omkring 150 kilometer i timen, fortalte Lars Mogensen tidligere på morgenen.

Ved du noget, så send sms til 1224 (det koster alm. sms-takst), eller skriv en mail til 1224@eb.dk