Drabsoffers mor: Kenni holder aldrig op

Brød sammen i gråd, da hun fik besked om, at 19-årig gerningsmand nu er sigtet for ny grov kriminalitet

Deniz' mor Gülsen Uzun, da hun måtte sige farvel til sit eneste barn. Her er Deniz' lig netop blevet vasket og gjort klar til graven. (Foto: Benjamin Kürstein)
Deniz' mor Gülsen Uzun, da hun måtte sige farvel til sit eneste barn. Her er Deniz' lig netop blevet vasket og gjort klar til graven. (Foto: Benjamin Kürstein)

- Da Kenni Blegvad i retten appellerede til dommeren og sagde, at han var ung og ville fortsætte sin uddannelse, troede jeg ham ikke. Ham og hans venner udgør en ren forbrydermaskine. Det holder aldrig op.

Sådan lød budskabet onsdag aften fra Gülsen Uzun, mor til til 16-årige avisbud Deniz, som blev dræbt ved et brutalt overfald udført af blandt andet Kenni Blegvad for snart fire år siden.

Ikke forbavset
Hun fik i går fik besked om, at sønnens drabsmand igen var fængslet, sigtet for røveri. Derefter brød hun sammen i gråd.

Løsladt drabsmand fængslet for røveri

- Men jeg var ikke forbavset. Jeg forventede, at han ville fortsætte, når han kom ud af fængslet, lyder meldingen fra Gülsen Uzun til ekstrabladet.dk om den kun 19-årige fyr.

- Jeg har hele tiden ment, at hans straf var for mild. Han skulle ikke være lukket ud så tidligt. Da jeg var til stede i retten, betragtede jeg ham først som en lille dreng. Men da jeg fik øjenkontakt med ham, opdagede jeg et blik, der sagde: Når jeg kommer ud, så fortsætter jeg.

Såret brudt op
Gülsen Uzun giver udtryk for, at smerten er ekstra slem, fordi årsdagen for Deniz' død nærmer sig.

Drengen blev overfaldet på sin avisrute og udsat for grov køllevold den 19. marts 2008. Han døde dagen efter af sine kvæstelser.

- Jeg savner ham hver eneste dag. Og med denne triste nyhed bryder såret op igen.