Jeanetts pas er ikke derhjemme

Politiet tror ikke på selvmord: Der ligger enten en ulykke eller frivillig flugt bag 48-årig mors forsvinden

Blandt de teorier, politiet arbejder med er den, at Jeanett Rask er rejst ud af landet, da hendes mand ikke kan finde hendes pas derhjemme. privatfoto
Blandt de teorier, politiet arbejder med er den, at Jeanett Rask er rejst ud af landet, da hendes mand ikke kan finde hendes pas derhjemme. privatfoto
Følg Krimi

48-årige Jeanett Rask var sund og rask, da hun ved 16-tiden fredag forlod hjemmet på Nørrebro i København for at tage til byen. Hun var hverken deprimeret eller vred, og kvinden havde ingen forhistorie, der kunne tyde på, at hun ville forvolde skade på sig selv.

Derfor tror man hos Københavns Politi ikke på, at den forsvundne mor til to har taget sit eget liv eller på anden måde har forvoldt skade på sig selv.

– På nuværende tidspunkt tror vi heller ikke, der ligger et strafbart forhold bag hendes forsvinden, siger Youssef Lharrahi fra Station Bellahøj til Ekstra Bladet.

I stedet frygter politiet, at Jeanett Rask kan have fået et ildebefindende eller på anden måde have været udsat for et uheld, som kan forklare hendes mystiske forsvinden på nu femte døgn.

Kan være stukket af
Alternativt kan kvinden, som er mor til to drenge på 13 og 18 år, være forsvundet efter eget valg.

Ud over, at Jeanett Rasks mand ikke kan finde hustruens pas i hjemmet på Nørrebro, foreligger ingen konkrete tegn på, at dette skulle være tilfældet, men det udelukker i politiets øjne ikke, at kvinden fra Nørrebro kan være stukket af fra det hele for at starte en ny tilværelse et andet sted.

– Det har vi set før, lyder det fra politiet.

Undersøger stadig mobil
I bestræbelserne på at efterforske denne mulighed, er Københavns Politi stadig i gang med at undersøge Jeanett Rasks mobiltelefon, idet teletrafik og masteoplysninger i tiden op til hendes forsvinden kan kortlægge hendes færden i timerne op til fredag eftermiddag, da hun forsvandt sporløst.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.