Politiet: Drabssigtet forsøgte at voldtage Judy

Den drabssigtede Kristian Heilmann er også sigtet for voldtægt eller forsøg på voldtægt mod Judy Meiniche Simonsen

Kristian Heilmann er ikke kun sigtet for drabet på den 46-årige socialpædagog Judy Meiniche Simonsen.

Ifølge sigtelsen forsøgte han også at voldtage sit offer.

Hun blev fundet afklædt. Derfor sigtes den 39-årige også for voldtægt eller forsøg på voldtægt, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi fredag i en pressemeddelelse.

Politiet kan ikke nå at fremlægge en obduktionsrapport i forbindelse med grundlovsforhøret kl. 09.00 ved retten i Viborg, men sigtelserne bygger på udtalelser fra retsmedicinerne.

Læs også:

Judy kæmpede for sit liv

Politiet bekræfter også, at Kristian Heilmann er sigtet for at have dræbt Judy Meiniche Simonsen med kniv.

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger blev hun dræbt med 15 knivstik i brystet.

Læs også:

Formodet drabsmand sigtet for trusler mod ansat

Endelig bliver Kristian Heilmann også sigtet for brugstyveri af to biler, der blev brugt ved flugten.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser endvidere fredag morgen, at den sigtede er udenfor livsfare, efter han i går kørte galt i forbindelse med sin anholdelse ved Randers.

Læs også:

Formodet drabsmand alvorlig kvæstet

Kristian Heilmann er dog fortsat så medtaget efter trafikulykken, at han ikke vil være tilstede under grundlovsforhøret.

Han er under politibevogtning indlagt på Aarhus Sygehus med brud på både arme og ben.

Læs også:

Drabssigtet fremstilles in absentia

Kort før kl. 10.00 torsdag formiddag så en politipatrulje Kristian Heilmann i en stjålet bil ved Randers. Efter en kort eftersættelse kørte bilen ind i et vejtræ på Skovvadbrovej ved Bavnehøjsvej i Bjerregrav Stationsby, og Kristian Heilmann kom alvorligt tilskade.

Politiets indsatsleder på stedet oplyste til ekstrabladet.dk, at politiet var omkring 500 meter fra Kristian Heilmann, da han af ukendte årsager fortsatte lige ud i en kurve med 60-80 km/t.

Den 39-årige Kristian Heilmann er beboer på bostedet Blåkærgaard ved Viborg, hvor han afsonede en behandlingsdom for grov vold.

Tirsdag aften tog han og socialpædagogen Judy Meiniche Simonsen fra bostedet ud på en køretur i en sølvgrå Skoda, så han kunne få lidt frisk luft.

Læs også:

Efterlyst: Jeg blev kriminel fordi mor blev myrdet

Da de efter en time ikke var kommet tilbage, blev der slået alarm fra Blåkærgaard, da man heller ikke kunne få kontakt til deres mobiltelefoner.

Natten igennem blev de to eftersøgt med blandt andet helikopter, og onsdag formiddag blev pædagogen fundet død ved ishuset i Dollerup nær Hald Sø.

Ved du noget? Mail 1224@eb.dk eller sms 1224 (almindelig sms-takst)