Eks-mand løsladt efter pistolmystik

Hvem plantede våbnet?

Efter en del tvivl og et længere grundlovsforhør ved retten i Glostrup valgte en dommer i dag at løslade en 46-årig mand.

Manden blev anholdt sent fredag aften efter et verbalt sammenstød med sin 36-årige eks-kone. Oprindeligt blev manden anholdt, fordi politiet mistænkte den 46-årige for eventuelt i den forbindelse at have truet eks-konen med en revolver.

- Der er en del modstridende forklaringer, vi lige skal have hittet rede på i forbindelse med sagen, siger Brian Larsen, vagtchef, Vestegnens Politi.

I forbindelse med sagen har politiet taget hånd om det omtalte skydevåben. Det er fundet i mandens hjem i Vallesbæk på den Københavnske Vestegn. Men om det vitterligt var den 46-årige eks-mands skydevåben, hersker der tvivl om.

Pistol fundet ved hul i vindue
Kort efter at manden havde været oppe at toppes med kvinden på hendes bopæl på den Københavnske Vestegn, modtog politiet en anmeldelse om, at manden skulle have truet kvinden med pistolen.

Ekstrabladet.dk erfarer, at det var den 36-årige, der anmeldte eksmanden for pistoltruslerne.

Kort efter - før eksmanden nåede hjem til sig selv - modtog politiet endnu en anmeldelse.

- Nogle familiemedlemmer til manden anmelder, at der er hul i et vindue, og at der ligger en skydevåben på gulvet ved hullet, siger vagtchefen.

- Blandt andet, hvordan den er havnet der, skal vi have klarlagt, siger vagtchefen.

Hvem, der i den forbindelse kan komme i søgelyset og hvorfor, vil han ikke uddybe.

Men han afviser ikke, at mandlige bekendtskaber i kvindens nuværende omgangskreds, kan komme på tale.

- Våbnet kan være forsøgt plantet for siden at hænge manden op på det. Men nogen kan også have smadret ruden med våbnet og så tabt det ind gennem hullet. Måske fordi de eventuelt ville true manden. Der er flere muligheder, siger vagtchefen.