Fodgænger pløjet ned på Rådhuspladsen - fløj 30 meter gennem luften

En 46-årig mand svæver mellem liv og død på efter at være blevet kørt ned på Rådhuspladsen

Påkørslen skete i krydset  mellem H.C. Andersens Boulevard og Vesterbrogade i hjertet af København. (Foto: Kenneth Meyer)
Påkørslen skete i krydset mellem H.C. Andersens Boulevard og Vesterbrogade i hjertet af København. (Foto: Kenneth Meyer)

En 46-årig fodgænger blev i nat kørt ned af en bil i ekstrem høj fart på H.C. Andersens Boulevard tæt ved Rådhuspladsen i København.

Det bekræfter Københavns Politi over for ekstrabladet.dk.

- Færdselsuheldet skete tæt ved Rådhuspladsen kl. 23.32, da en sort BMW ifølge vidner på stedet kører over for rødt i høj fart. I fodgængerfeltet rammer han en 46-årig mand, der ryger op på køleren og bliver slynget 30 meter væk, oplyser vagtchefen hos Københavns Politi til ekstrabladet.dk.

LÆS OGSÅ: 59-årig trafikdræbt af lastbil

Den 46-årige mand, der landede hårdt på asfalten, er nu indlagt på Rigshospitalet i særdeles kritisk tilstand.

- Han har pådraget sig svære skader i hovedet og må derfor stadig betegnes til at være i alvorlig livsfare. Han ligger nu i koma på Rigshospitalet, lyder det fra vagtchefen.

Føreren af bilen, en 18-årig mand, der ikke havde spiritus i blodet, er blevet afhørt af politiet. Politiet har endnu ikke taget stilling til, hvorvidt den 18-årige mand skal fremstilles for dommervagten.

Ved du noget, eller var du til stede, da uheldet skete, så kontakt ekstrabladet.dk på sms/mms: 1224 (alm. telefontakst) eller på mail: 1224@eb.dk