Annonce:
Annonce:

Kvinde sparket ned og slået ned med flaske

Politiet efterlyser vidner til voldeligt forsøg på røveri i Esbjerg

Annonce:
Følg Krimi

En 24-årig kvinde fra Esbjerg blev mandag eftermiddag udsat for et groft forsøg på røveri.

I baggården til Norgesgade 18 i centrum af Esbjerg blev kvinden først sparket ned bagfra. Herefter blev hun slået med en flaske, og gerningsmanden forsøgte at true kvinden til at udlevere sine penge - hvilket dog ikke lykkedes, oplyser syd- og Sønderjyllands Politi.

Det voldsomme røveriforsøg blev begået klokken 15.50, og politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set eller hørt noget i forbindelse med overfaldet.

Gerningsmanden flygtede til fods, og han beskrives som mørk eller sort i huden, cirka 170 centimeter høj og kraftig til muskuløs af bygning. Han havde sort bukser og sko på og taler dansk med accent.

Han har sort, kort hår eller var iført en sort hue, og han havde en kraftig, sort jakke i kort model med lyse ribkanter ved håndleddene på, oplyser politiet.

Politiet vil gerne høre fra mennesker, der måske har set eller hørt noget i forbindelse med overfaldet. Ligeledes vil politiet også gerne høre fra mennesker som omkring klokken 15.50 befandt sig i nærheden af Norgesgade 18.

Vidner kan ringe til lokalpolitiet i Esbjerg på telefon 1-1-4.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: