Annonce:
Annonce:

Her er nummeret, der fælder Marcel

Flere kondompakker med hjerter på blev fundet i Marcels lejlighed - de har samme serienummer, som det brugte kondom fra kolonihaven

Det er kondomet fra kolonihave-voldtægten der fælder Marcel Lychau Hansen. (Foto: Jesper Centervall)
Det er kondomet fra kolonihave-voldtægten der fælder Marcel Lychau Hansen. (Foto: Jesper Centervall)
Annonce:
Følg Krimi

KØBENHAVNS BYRET (ekstrabladet.dk): Det er en lille diskret nummer, der afslører Marcels forbindelse til voldtægten på Kongelundsvej. MMR 599B for at være helt præcist.

Det oplyste vicestatsadvokat Marie Teuillin her til morgen i gennemgangen af bevismaterialet i sagen om voldtægten af den 17-årige pige fra Kongelundsvej.

Som Ekstra Bladet i dag allerede har afsløret, kom det også i retten frem, at det fyldte kondom, der blev fundet den 25. september kan spores tilbage til Marcel Lychau Hansens bopæl i Valby.

Anklageren forklarede blandt andet, og viste på forskellige billeder fra den tiltaltes hjem, hvordan man under ransagningerne efter hans anholdelse den 12. november, fandt flere pakker af samme type kondomer, som det brugte kondom fra Kongelundsvej:

Fire kondompakker i hjemmet
En rød pakke kondomer af svensk fabrikat med et hvidt hjerte udenpå. I Marcels bolig fandt man samme type kondompakke -sammen med to andre blå pakker - i et køkkenskab samt i en Føtex plastikpose, der lå i en kommodeskuffe i soveværelset.

Et serienummer på selve kondomet, MMR 599B, trykt med sort skrift, matcher de typer pakker, der blev fundet i hans hjem.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er det blandt andet kondomer, som Marcel Lychau Hansens ekskone skulle have købt til sine sønner, som på daværende tidspunkt boede hos deres far.

Sammenholdt med de dna-spor, der er blevet fundet i kondomet og på den 17-årige pige, belaster kondomet nu endegyldigt Marcel Lychau Hansen som den mand, der stod bag voldtægten i kolonihaven.

Du kan læsealt om sagen mod Amagermandenher.

ekstrabladet.dk følger sagen direkte fra retten.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: