Annonce:
Annonce:

Misbrugt 10-årig betroede sig til plejefamilie

Den 10-årige pige, der ifølge politiet er blevet sexmisbrugt af fire mænd, betroede sig til sin plejefamilie i Brønderslev

Annonce:
Følg Krimi

Den 10-årige pige, som politiet mener er blevet sexmisbrugt af fire mænd i sin egen familie, var anbragt af Brønderslev Kommune hos en plejefamilie, som hun betroede sig til i efteråret.

- Hun følte sig tryg hos plejefamilien og begyndte at fortælle om sine oplevelser. Så tog vi kontakt til politiet, som vi har haft et godt og tæt samarbejde med, siger kommunaldirektør Søren Steensen, Brønderslev Kommune, til ekstrabladet.dk

Anholdelserne af de fire mænd, der ifølge politiet har familiemæssige relationer til pigen, skete i dag, da pigen havde været igennem en grundig videoafhøring hos politiet.

De fire mænd sidder lige nu til afhøring hos Nordjyllands politi. Deres stilling til sigtelsen kendes ikke.

Læs også: 10-årig sexmisbrugt af fire mænd

Pigen blev frivilligt anbragt for to et halvt år siden på grund af mistrivsel i sin familie.

Annonce:

Dét betyder, at det formodede sexmisbrug ligger mere end to et halvt år tilbage i tiden, altså da pigen kun var syv-otte år gammel.

- Det er en skrækkelig sag, siger kommunaldirektør Søren Steensen.

Anklager i sagen Peter Rask bekræfter også, at pigen var yngre end 10, da misbruget skete:

- De er alle fire sigtet for samleje og anden kønslig omgang end samleje med et barn under 10 år, siger han.

Pigen har haft en fast rådgiver hos Brønderslev Kommune, og hun fortsætter nu som planlagt i plejeforløbet hos sin plejefamilie.

I starten af anbringelsen var pigen på en institution, hvor hendes behov skulle afklares, men derefter kom hun til plejefamilien, som hun blev meget tryg ved. Det fik hende til at åbne sig om det tidligere sexmisbrug.

Kommunaldirektør Søren Steensen har ikke fået oplysninger fra politiet om anholdelserne, blot at de skete i dag efter at pigen var videoafhørt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EKSTRA BLADET+

Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: