Familiefar tiltalt for pervers sms-chikane

Mand tiltalt for seksuel sms-chikane mod sine egne børns skolekammerater

En 40-årig familiefar fra Nordjylland er tiltalt for at have chikaneret med seksuelle sms'er, skriver nordjyske.dk. Og det er ikke hvem som helst, som han ifølge tiltalen har sms'et til - det er nemlig hans egne børns skolekammerater.

Men det er ikke det eneste, som manden er tiltalt for: I alt er der otte anklagepunkter - blandt andet blufærdighedskrænkelse, besiddelse af børneporno, og tyveri af børns mobiltelefoner.

Ifølge nordjyske.dk skulle manden have stjålet mobiltelefoner på skolen - og på den måde har han fået numre på sine ofre. Herefter skulle han så have sendt sms'er, hvor han prøvede at få pigerne til at give ham forskellige former for seksuelle ydelser - nogle gange for penge. Han skulle angiveligt også have bedt dem sende nøgenfotos og videoklip.

Nordjyllands Politi i mere end halvandet år efterforsket en sagen om grov seksuel sms-chikane mod 10-12 årige piger på Muldbjergskolen i Hjørring, og nu er der rejst tiltale mod manden. Sagen kommer til at køre inden jul, skriver nordjyske.dk

VED DU NOGET? Tip ekstrabladet.dk - send en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk