22-årig voldtaget under dødstrusler

- Jeg skærer halsen over på dig, truede en voldtægtsforbryder. Han voldtog en 22-årig kvinde i en gyde i Taastrup og brugte kondom

En voldtægtsforbryder truede en 22-årig kvinde med en savtakket kniv, trak hende ind i en gyde på Taastrup Hovedgade og truede med at skære halsen over på hende.

Efter voldtægten fik den næsten nøgne kvinde hjælp af en anden kvinde, der kom gående på gaden. Hun slog straks alarm til politiet, der står uden spor af voldtægtsmanden.

Den 20-40-årige mand brugte kondom under voldtægten. Han tog det brugte kondom med sin under flugten.

Det brutale sexoverfald skete cirka klokken 03.40 natten til lørdag. Den 22-årige kvinde havde festet på Post-Pubben i Taastrup sammen med flere veninder, men besluttede sig for at gå hjem lidt før de andre.

Hun gik på Taastrup Hovedgade, da hun blev kontaktet af en mand.

Truede med savtakket kniv
- Skal vi dele en øl ?, spurgte han. Den 22-årige svarede nej,tak og gik videre.

- Et minut efter kom manden ud fra en passage ved Taastrup Bibliotek. Han var bevæbnet med en kniv med tre takker og trak den 22-årige ind i en passage, hvor han trak tøjet af hende, siger Ole Nielsen, Københavns Vestegns politi.

- Jeg skærer halsen over på dig, hvis du ikke tier stille, truede manden.

Han tog kondom på, og efter voldtægten flygtede han til fods.

- Hun er meget ulykkelig, siger Ole Nielsen om kvindens tilstand.

På gerningsstedet fandt politiet kvindens tøj og spor, som forhåbentlig kan bruges til dna-analyse selvom politiet ikke har fundet det brugte kondom.

Voldtægtsmanden beskrives som 20-40 år, almindelig af bygning, indvandrer. Han talte dansk med accent. Han var iført en lyseblå hættetrøje, hvor hætten var foret med hvidt stof, sorte bukser og blå Adidassko med hvide striber.

Sexforbryderen bar sorte skindhandsker.