Har haft en stribe unge brude

Den sex-sigtede stedfar fra Bornholm har også tidligere haft hang til meget unge piger

Både mor og adoptivfra forgreb sig på to piger på denne landejendom, mener politiet, der har fået varetægtsfængslet parret. (Foto: kristian Linnemann)
Både mor og adoptivfra forgreb sig på to piger på denne landejendom, mener politiet, der har fået varetægtsfængslet parret. (Foto: kristian Linnemann)

Ekstra Bladet erfarer fra flere uafhængige kilder, at den 56-årige stedfar, der nu er sigtet for omfattende misbrug af to steddøtre, også tidligere har haft hang til meget unge piger.

Parret blev ved et hemmeligt retsmøde varetægtsfængslet tilbage i juli måned.

Først for to uger siden kom sagen i offentlighedens søgelys.

De to er sigtet for seksuelt misbrug af to piger, der nu er 16 og 18 år. Misbruget har i følge politiet stået på i 10 år.

Stedfaderen og børnenes egen mor er blandt andet sigtet for også at have filmet deres forbrydelser mod pigerne.

Ekstra Bladet har i dag kulegravet stedfaderens fortid.

De sidste 12 år har han boet sammen med sin kone og hendes døtre på Midtbornholm, men før han slog sig ned på Bornholm i 1998, forlod han moderen til sine to små børn, for efterfølgende at gifte sig med en meget ung pige fra Østbornholm. Så ung, at det lå uden for ægteskabslovens regler.

Da parret sagde ' ja' til hinanden, var han 37. Hun var under halvt så gammel, blot 17 år, hvorfor ægteskabet blev indgået på rådhuset med et såkaldt kongebrev.

Forholdet mellem de to, der boede i et kollektiv på den østlige del af øen, holdt dog kun i omtrent et år.

Læs meget mere i Ekstra Bladet i dag om mandens forhold til unge piger og om:

- Besat af Hitler, Satan og unge piger