Nabo gal på overbo: Hakkede hende med økse

Nabostridigheder formentligt årsag til økseoverfald: Underbo hakkede kvindelig nabo i nakken med økseblad

En 42-årig kvinde har formentligt med nød og næppe endnu livet i behold, efter hun i går ved højlys dag blev brutalt overfaldet af en gal nabo i sin opgang. Kvinden, der bor i Fyrreparken i Odense, blev overfaldet og slået ned af sin underbo med en økse, da hun befandt sig i stueetagen.

Manden har efter sigende set sig så gal på beboere på tredje sal, at han overfaldt hende med en økse og placerede øksebladet i nakken på kvinden. Mens underboen roligt gik ind til sig selv og lukkede sin dør, blev kvinden, grundet råb og skrig fra opgangen, kort efter fundet af tilløbende borgere, der straks slog alarm til politiet.

- Hun har fået et kraftigt hul i nakkeregionen og blev i går lagt i kunstigt koma og på operationsbordet. Hun skulle angiveligt være vågnet op nu og vi håber derfor, at vi kan få afhørt hende inden grundlovsforhøret mod manden senere i dag, siger vicepolitikommissær Jack Liedecke fra Fyns Politi.

Læs også: Kvinde slået ned med økse

Manden blev anholdt efter overfaldet, efter han ti minutter efter overfaldet selv ringede til politiet og meldte sig som gerningsmand.

- Han er i forvejen kendt af politiet, men jeg vil ikke oplyse for hvad, siger Jack Liedecke fra Fyns Politi til ekstrabladet.dk.

Ud fra politiets foreløbige formodninger, er det nabostridigheder der ligger til grund for mandens overfald, der altså fandt sted i selve trappeopgangen stort set foran mandens hoveddør.

Manden er nu sigtet for drabsforsøg og fremstilles i grundlovsforhør kl. 13 i dag.