Mor: De skal finde min søn

Moderen til den 20-årige, der savnes efter han hoppede i havnebassinet i Nakskov Havn, forstår ikke, at politiet indstiller eftersøgningen

Politiet har indstillet eftersøgningen efter den 20-årige mand, der er forsvundet efter han hoppede i havnen, men familien kæmper videre.
Politiet har indstillet eftersøgningen efter den 20-årige mand, der er forsvundet efter han hoppede i havnen, men familien kæmper videre.

- Jeg tænker intet. Jeg har heldigvis nogle gode venner, der tænker for mig. Sådan siger Laila, der er mor til den 20-årige mand, der savnes, efter han i nat omkring klokken 3 pludselig sprang i havnebassinet i Nakskov i forbindelse med en bytur med to venner.

- Det er godt nok svært det her. Det værste er, at jeg ikke ved, hvad der er sket. Jeg ved ikke, om han er druknet, siger Laila i telefonen.

Ingen kontakt til politiet
Tidligere fredag besluttede Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi sig for at indstille eftersøgning af 20-årig mand.

Og det kommer meget bag på Laila.

- Vi har slet ikke hørt fra politiet. Vi har selv måttet ringe 114 for at finde ud af, hvad der skal ske, siger hun og uddyber:

- Jeg gik ind og læste det på nettet - hos jer. Min svigersøn var ude ved havnen tidligere i dag og fortalte, at de måske havde fundet noget. Det kunne have været min søns sko, men det var det ikke. Og nu indstiller de efterforskningen, siger en tydelig rystet Laila.

Privat efterforskning
Laila har fået meget hjælp fra venner dagen igennem. Èn af dem er Karsten Olsen, der nu sammen med et par venner har valgt at starte sin egen private eftersøgning efter den 20-årige mand.

- Jeg har en båd nede i havnen. Vi er flere, der mødes dernede i morgen klokken 11.30. Vi mødes ved noget, der hedder Madam Blå, og så sejler vi ud og leder, siger Karsten Olsen.

Han håber nu, at der er andre, der vil hjælpe familien med at finde den 20-årige, der formodes druknet.

- Vi håber, der er andre, som har både hernede, der vil hjælpe os i morgen. Der har været nogle store skibe hernede i dag, og de har måske skubbet ham længere ud af havnen, siger Karsten Olsen, der ikke giver op, før den 20-årige er fundet.