Venner jubler over Viktors hjemkomst

Gidslerne er løsladt, og syv måneders nervøsitet er vendt til glæde. Studiekammeraten Torben Holm kan næsten ikke vente med at give Gasten Viktor Greir, den velkomst, han fortjener

Viktors Greirs venner glæder sig til at se det velkendte smil igen (Privatfoto)
Viktors Greirs venner glæder sig til at se det velkendte smil igen (Privatfoto)

Når de frigivne gidsler vender hjem til Danmark kan de vente sig en varm velkomst. Det gælder ikke mindst 23-årige Viktor Greir, der var familien Quist Johansens gast på familiens jordomrejse.

- Jeg synes, det er fremragende, jeg rigtig glad for at høre, at Viktor nu kommer hjem. Jeg har brugt de sidste syv måneder på at følge sagen, og har været utrolig nervøs for, om han kom tilbage i god behold, siger studiekammeraten Torben Holm til ekstrabladet.dk.

Viktor har sammen med familien fra Kalundborg været gidsler siden februar og nyheden om hans snarlige velkomst har spredt sig som en steppebrand på nettet.

Facebook jubler
- Der gik ca. 20 sekunder fra jeg havde set nyheden på nettet, til jeg så de første fem jubel-statusopdateringer på Facebook. Det rør mig meget, at jeg ikke er den eneste, der har tænkt på Viktor, siger han og fortsætter:

- Selvom jeg har tænkt, at han er en gæv fyr og han skal selvfølgelig nok klare det, så kan man jo ikke andet, end at være nervøs for, om han overhovedet ville overleve. Men når nu jeg ved, at han faktisk har klaret det, så bliver jeg jo helt fantastisk glad. Han kommer hjem i live, og han har det godt. Det er bare dejligt, siger han.

Håber at se ham snart
- Jeg håber, at jeg snart for lejlighed til at byde ham ordentligt velkommen hjem.