Pirater betaler madregning med skattejagt

De fem pirater, som fredag sprang over bord fra restaurantbåd, har betalt regningen med nyt stunt

Efter at være stukket af fra regningen på særdeles kreativ vis, så har fem pirater nu betalt deres regning via en nedgravet skat.

En skat, som viste sig at dække regningen fra den muntre bytur, som endte med en svømmetur i Roskilde Fjord. Det skriver bt.dk.

Fredag aften var de fem unge mænd, der beskrives som midt i tyverne, på besøg hos restaurant M/S Sagafjord, der sejler gæsterne rundt på Roskilde Fjord.

Efter at have spist og drukket for nogle tusinde kroner, sprang hele selskabet overbord og blev samlet op af en speedbåd.

Restaurantdirektør Ole Nielsen modtog dog tirsdag en mail fra hele selskabet, som underskriver sig "Kaptajn Blod og hans trofaste pirater".

I mailen stod, at Ole Nielsen onsdag eftermiddag klokken 14 kunne grave en skat op med de penge, der manglede efter stuntet i fredags.

- Splitte mine bramsejl, havde vi haft dukater nok til at afregne med, så havde vi gjort det, men en pirat bærer ikke rundt på sin formue, skriver denne Kaptajn Blod ifølge bt.dk

Han forklarer også i mailen, at piraterne i stedet har gemt en skat, som restaurantejer Ole Nielsen kan grave op.

Og det var netop, hvad Ole Nielsen gjorde onsdag.

- Der dukkede et par muskuløse fyre op, som viste mig hen til et område bag Vikingeskibsmuseet i Roskilde, siger Ole Nielsen, som på trods af, at han havde politianmeldt episoden, gerne legede med.

Ole Nielsen, som var blevet beordret til at medbringe en spade, fandt ganske rigtigt en begravet skattekiste bag museet.

- Den var fyldt med mønter. Da vi talte det op, svarede det fint til regningen, forklarer han.

Ole Nielsen forventer herefter at trække sin politianmeldelse af episoden tilbage.