Leder af herberg politianmeldt

Tidligere ansatte i herberget 'En Varm Seng' politianmeldte i dag lederen af foreningen April Chris

April Chris mistænkes for at have brugt de hjemløses penge på madvarer, to fladskærme  og en jukebox - til sig selv. (Foto: Joachim Adrian)
April Chris mistænkes for at have brugt de hjemløses penge på madvarer, to fladskærme og en jukebox - til sig selv. (Foto: Joachim Adrian)

Tidligere ansatte i herberget En Varm Seng, der slog dørene op i januar 2010, valgte i dag at politianmelde lederen af foreningen April Chris.

Det oplyser TV 2 | NYHEDERNE.

Herberget lukkede fredag, da der ikke var flere penge til at lønne personalet, og nu mistænker de tidligere ansatte lederen for at have brugt pengene på sig selv.

Pengene kom fra private, fonde og det offentlige og var tiltænkt de hjemløse.

De tre tidligere ansatte på herberget - Mie Behrman, Nikolai Olischer og Søren Forsom - har samlet en bunke af kvitteringer og videregivet dem til politiet.

Kvitteringerne, som TV 2 | NYHEDERNE også er i besiddelse af, viser blandt andet barregninger, kvitteringer på en lang række madvarer, to fladskærme købt i Elgiganten og en jukebox købt i Bog og Ide, og ifølge de ansatte er varerne ikke blevet brugt i 'En Varm Seng'.