Jager mystisk pistolmand

Fyns Politi jager en pistolmand, efter han gik rundt og viftede med sit våben i et indkøbscenter

Som det første viser manden pistolen frem til overvågningskameraet i Rosengårdscentret. (Politifoto)
Som det første viser manden pistolen frem til overvågningskameraet i Rosengårdscentret. (Politifoto)

Der var ikke umiddelbart nogen, der kom til skade, men Fyns Politi har nu indledt jagten på denne mand, som er blevet fanget på overvågningsbånd fra Rosengårdscentret i Odense på Fyn.

Onsdag i sidste uge ankom han til centret ved 19-tiden og havde så mystisk og bekymrende adfærd, hvorfor politiet nu efterlyser ham med foto. Se overvågningsbillederne her.

Viste pistol frem til kamera
- Han kommer ind i centret og trækker stort set med det samme sin pistol op og viser den faktisk frem direkte til overvågningskameraet, som om han gerne vil ses. Herefter går han mod Fakta-forretningen, forklarer vicepolitikommissær Carsten Arentoft Andersen fra Fyns Politi til ekstrabladet.dk.

I glas-svingdøren ind til forretningen går manden rundt flere gange, før han til sidst går ind i Fakta. Allerede her er der en medarbejder, der bliver opmærksom på hans mystiske adfærd.

Truede ekspedient
- I forretningen har han også en mærkelig opførsel. Blandt andet går han meget hurtigt gennem butikken og frem til kassen uden at have fyldt noget i kurven. Da ekspedienten beder ham om at vise, hvad han har i sin rygsæk, trækker han pistolen frem og truer ekspedienten, mens han gør det klart, at han nægter at vise tasken.

Endnu uden at have afkrævet kontanter, forsvinder pistolmanden ud af indkøbscentret. Nu har Fyns Politi valgt at offentliggøre billederne af ham, i håbet på at nogen kan lede dem på sporet af ham.

- Det er jo bekymrende at have en mand som ham rendende rundt med en pistol. Vi kan ikke se, om den er attrap eller ægte. Vi er heller ikke klar over, om der er tale om et mislykket røveri, eller om han er psykisk syg, lyder det fra Carsten Arentoft.

Manden beskrives som dansktalende, og politiet hører meget gerne fra personer, der kan genkende pistolmanden.

Har du oplysninger om pistolmanden så tip os på email 1224@eb.dk eller send en sms/mms til 1224.