Mulig sex-galning fængslet i 12 dage

19-årig mand er blevet fængslet i 12 dage efter brutalt voldtægtsforsøg ved Helligåndskirken, hvor 22-årig schweizisk au-pair med nød og næppe slap med livet i behold. Han nægter sig skyldig

Den 19-årig unge mand, der er sigtet for drabsforsøg, voldtægtsforsøg og røveri efter et brutalt overfald på en 22-årig schweizisk au-pair pige på kirkepladsen ved Helligåndskirken i København, nægter sig skyldig i alle tre forhold.

Det kom frem under grundlovsforhøret i København i dag, hvor den unge mand blev fængslet i 12 dage bag lukkede døre af hensyn til efterforskningen. Den sigtede er ligeledes beskyttet af navneforbud, men der er tale om 19-årig herboende marokkansk asylansøger.

LÆS OGSÅ: Mulig sex-galning fældet af røveri-forsøg

De tre forhold, manden er sigtet for, er:

1. Drabsforsøg
Ved med hårde slag i panden at slå den 22-årige schweiziske au-pair-pige bevidstløs.

2. Voldtægtsforsøg
Da han i et bed ved Helligåndskirken flåede underbenklæder og trusser af den 22-årige au-pair og forsøgte voldtægt. Forsøget mislykkedes formentlig fordi kvinden var bevidstløs.

3. Røveri
Han snuppede efterfølgende 400-500 kroner og MP3-afspillere fra kvinden.

Det brutale overfald fandt sted klokken 04.00 natten til fredag den 6. maj.

LÆS OGSÅ: Mand gav drink inden overfald

Den fængslede blev anholdt i går morges. Det var DNA-spor fra gerningstedet, der førte politiet på sporet af ham. Det matchede DNA fra en aktuel sag fra Tøjeksperten i Allerød i april, hvor gerningsmanden forsøgte at stjæle en jakke, hvorunder der opstod tumult og gerningsmanden fik næseblod. Politiet fandt ham efterfølgende på overvågningsvideoer.

Den schweiziske pige har det i dag - efter omstændighederne - godt.