TV: Her er hullet hvor sexslave blev holdt fanget

En 19-årig litauisk sexslave blev holdt fanget i det værste rottehul, man kan forestille sig

Denne seddel på størrelse med et visitkort gav pigen til politiet, da de kom for at befri hende. Foto: Politiet
Denne seddel på størrelse med et visitkort gav pigen til politiet, da de kom for at befri hende. Foto: Politiet

I omkring en uge blev en 19-årig litauisk pige holdt som sex-slave i et rød skur til en stor villa i Vanløse. Her skaffede en bagmand sex-kunder, mens hun blev tvunget til at servicere dem.

Da politiet kom onsdag for at befri hende, brød hun først i gråd, fordi hun var bange. Men da hun indså, at det var politiet, gav hun den kvindelige betjent en seddel på engelsk, hvor der stod, at hun blev holdt som sexslave og havde brug for hjælp.

Små dyr
Ekstrabladet.dk har været inde i huset, der er det klammeste sted, man kan forestille sig.

Der kravler små dyr rundt overalt, komfuret er fyldt med brune, brændte madrester, der er beskidt service overalt og på køkkenbordet ligger der en indtørret rå culottesteg med 'levende gæster'.

Læs også: Kvinde blev holdt som sexslave

Inde på værelserne, hvor den 19-årige, ifølge politiet, har gennemlevet et forfærdeligt, uhumsk mareridt, er der beskidte madrasser, skrald og plastic-poser fyldt med gammelt tøj. På dørene kan man se beslag, som er klar til, at der kan blive sat en hængelås på.

Den 19-årige piges mareridt sluttede, da politiet, efter en henvendelse fra litauisk politi, mødte op i rottereden og befriede pigen og anholdt den formodede bagmand, en litauisk mand. Han er nu varetægtsfængslet i fire uger.

Rend af mænd
Den gule murstensvilla bliver lejet ud til forskellige personer, og inde i det røde skur og nede i kælderen har der flere år været bordel, ifølge naboen Ivo Christensen.

Et blåt neonskilt har længe blinket nede i kældervinduet med ordene 'åben'. Det har dog ikke været der nogen tid.

Vi bliver vist rundt i det røde skur med 3-4 værelser af en tydeligt påvirket ung, østeuropæisk mand, der går rundt og spiser en hel røget makrel direkte fra plastic-emballagen. Undervejs spytter han benene ud på gulvet i skuret. Der er en ulækker og klaustrofobisk atmosfære i den lille lejlighed, hvor gangen er smal, og der er lavt til loftet.

Det var dette billede af Danmark, der mødte den 19-årige pige, da hun blev drukket fuld af en ældre, litauisk mand, og lokket med til Danmark som prostitueret med løftet om at tjene gode penge.

1 af 5 
2 af 5 Det var på denne dør, at hungrende sex-kunder ringede på. Inden for døren ventede en sex-slave og et værre svineri. Foto: Benjamin Kürstein
3 af 5 Denne mand bor angiveligt i huset, hvor den 19-årige pige blev holdt fanget. Foto: Benjamin Kürstein
4 af 5 Huset ligger lige ved Vanløse Station og blandt ellers pæne huse. Men murene gemmer på en værre rotterede. Foto: Benjamin Kürstein
5 af 5 Denne seddel på størrelse med et visitkort gav pigen til politiet, da de kom for at befri hende. Foto: Politiet