Nul kroner til Michelle

Brønderslevsagen: Michelles tidligere stedfar har startet en pengeindsamling, men foreløbig har ingen indbetalt penge på kontoen

Foreløbig har ingen indbetalt på den konto, der skal give Michelle fra Brønderslevsagen en økonomisk håndsrækning. (Foto: Per Rasmussen)
Foreløbig har ingen indbetalt på den konto, der skal give Michelle fra Brønderslevsagen en økonomisk håndsrækning. (Foto: Per Rasmussen)

Et stort rundt nul.

Det er saldoen på den konto, som Michelles tidligere stedfar, Svend Aage Andreasen, har oprettet for at støtte Michelle økonomisk, efter hun onsdag blev tilkendt 150.000 kr. i erstatning for forældrenes forfærdelige overgreb i Brønderslevsagen.

- Jeg har lige tjekket kontoen, og der står nul kroner, fortæller Svend Aage Andreasen til ekstrabladet.dk.

Han oprettede onsdag eftermiddag facebook-siden Michelle Brønderslevsagen, hvor han opfordrer til at indbetale penge på reg. nr. 9888 - Konto nr. 0000314475.

TV: Brønderslev-datter: Jeg skal ikke besøge far i fængslet

- Jeg håber bare, at der kommer en håndfuld penge, så Michelle kan få et sted at bo. Erstatningen bliver måske først udbetalt om et år, så hun mangler pengene nu. Hun har ikke en rød reje, siger Svend Aage Andreasen.

- Jeg ved godt, at andre unge står i samme situation, men jeg kan ikke redde hele verden, men jeg kan hjælpe en jeg kender.

Læs også: Så stor erstatning får børnene

Torsdag eftermiddag har støttegruppen 208 'Venner', men endnu har ingen altså indbetalt.

- Der er flere positive tilkendegivelser, og en mand, der ejer flere butikker, har sagt, at han vil kontakte Michelles advokat, så nu må vi se.

Michelle bor i øjeblikket hos sin mor, men ifølge Svend Aage Andreasen er det ikke holdbart i længde.

- Michelle er glad for initiativet, og hendes øjne lyste op, da hun hørte om gruppen, siger Svend Aage Andreasen.