Skudoffer knivstukket

Overlevede på et hængende hår

For to år siden blev han ramt af fem skud i lår og balle af en HA-dødspatrulje, der var kørende på en motorcykel. (Foto: Kristian Linnemann)
For to år siden blev han ramt af fem skud i lår og balle af en HA-dødspatrulje, der var kørende på en motorcykel. (Foto: Kristian Linnemann)

Han er tilsyneladende en uheldig mand, der alligevel er født under en heldig stjerne.

For godt to år siden blev 30-årige II fra indre Nørrebro såret af skud - Natten til fredag blev han alvorligt såret af knivstik ved Folkets Park, Nørrebro, København, erfarer Ekstra Bladet.

Ifølge avisens oplysninger bundede seneste epsiode i, at han var blevet hvirvlet ind i et internt opgør mellem to kriminelle.

Hos politiet vil man hverken be- eller afkræfte oplysningerne.

– Vi efterforsker sagen og har derfor ingen kommentarer desangående, siger Lau Thygesen, chef for bandeenheden, Københavns Politi.

Ramt af skud i benet
Forrige gang, den 28-årige kom slemt til skade, var 22. april 2009.

Her blev han ramt af skud affyret fra en HA-dødspatrulje, der var kørende på en motorcykel. Det skete ved middagstid i Baggesensgade, Nørrebro, ikke langt fra dennes bopæl.

Læs også: Politiet lokket på afveje af falske alarmopkald

Ved drive-by-skyderiet blev den 30-årige ramt af fem skud i låret og den ene balle.

Læs også: Rocker på dødspatrulje iført læbestift og paryk

Ved den store rockerretssag, der for tiden kører i Glostrup Ret, er motorcykel-attentatet et af punkterne på anklageskriftet.

Attentatet var søsat af HA-afdelingen i Ishøj, fordi der var pres på Ishøj-HA’errne for at ’de skulle se at komme ind i bandekrigen’, har politiets kronvidne forklaret i retten.