Pædofil jages - frygter han stadig misbruger lille pige

Tysk politi jager pædofil mand efter de har fået kendskab til en gammel sexvideo, som manden selv har optaget

Gerningsmanden beskrives som 25-40 år, kort brunt hår, lille mave og tydelig kropsbehåring. Han har en smal guldring på sin højre ringfinger. (Politifoto)
Gerningsmanden beskrives som 25-40 år, kort brunt hår, lille mave og tydelig kropsbehåring. Han har en smal guldring på sin højre ringfinger. (Politifoto)

En video af en mand, der sexmisbruger en meget lille pige, har nu fået tysk politi til at tage drastiske metoder i brug i jagten på den pædofile mand. Hvordan politiet har fået kendskab til den børnepornografiske video vides ikke, men det tyske forbundspoliti, Bundeskriminalamt (BKA), har nu valgt at offentliggøre fotos fra videoen for at finde frem til gerningsmanden.

Kun mellem 3 til 9 mdr. gammel
På videoen, der formodes at være fra omkring 2005, kan man se, hvordan den ca. 25-40 årige mand gentagne gange misbruger en lille pige, der formodes blot at være mellem tre til ni måneder gammel. Manden har selv filmet overgrebene, som finder sted på et puslebord og i et badeværelse på gulvet foran et bad.

Myndighederne har valgt at offentliggøre adskillige billeder fra videoen - både af manden filmet nedefra, af sutter, puslebord og dele af pige, fordi man frygter, at overgrebene stadig finder sted. Håbet er, at nogen vil genkende manden eller det forskellige babyudstyr, og slå alarm.

Dusør udlovet
Samtidig har politiet udlovet en dusør på 5.000 euro for oplysninger, der kan føre frem til gerningsmanden.

- Det har ikke været muligt at identificere gerningsmanden og offer endnu, og vi kan ikke udelukke, at han stadig misbruger hende. Vi beder derfor offentligheden om hjælp, skriver forbundspolitiet i en pressemeddelelse.

Hvor præcist misbruget har fundet sted vides ikke, men myndighederne formoder, at der er tale om en tysk pige og at gerningsstedet er i Tyskland.

Du kan se samtlige billeder politiet har offentliggjort på forbundspolitiets hjemmeside her.

1 af 3 Babyen beskrives som lille pige på mellem tre og ni måneder. (Politifoto)
2 af 3 Politiet har offentliggjort billeder af flere babyeffekter, for at få hjælp fra offentligheden. (Politifoto)
3 af 3 Gerningsmanden beskrives som 25-40 år, kort brunt hår, lille mave og tydelig kropsbehåring. Han har en smal guldring på sin højre ringfinger. (Politifoto)