Tysk mand fundet død i Haderslev

Et dansk par fandt her til eftermiddag en livløs mand på stranden øst for Haderslev

En ældre mand er her til eftermiddag fundet livløs på stranden øst for Haderslev. Det oplyser vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi overfor ekstrabladet.dk.

- Vi får først en melding fra et dansk par, der har fundet en livløs mand på stranden. Kort efter får vi meldingen fra en tysker, der siger, at han har set en druknet person på stranden. Det er den samme person, der er tale om, oplyser den vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Ifølge den vagthavende er der tale om en ældre, tysk mand, der har været bosat på en nærliggende campingplads.

- Vi er på vej op på campingpladsen for at få ham endeligt identificeret. Men vi tror, at der er tale om en tysk mand på omrking 70 år, siger den vagthavende.

Muligvis ildebefindende
Hvad der ligger til grund for det tragiske dødsfald er endnu ukendt. Den ældre mand var tidligere onsdag taget ud for at fiske, og er ikke set i live siden.

- Vi kan se, at der omkring 100 meter fra det sted, hvor han blev fundet er en lille jolle. Den afdøde har fået spændt et fiskenet op ved jollen, siger den vagthavende.

Om den tyske mand er druknet eller om han har fået et ildebefindende er endnu uvis.

- Han kan godt være faldet i vandet fra jollen, og så har hans waders trukket ham ned. Men der er nogle personer, der har set ham ligge på ryggen, så han har formentlig fået et ildebefindende. Det er det, den første melding lyder på, men jeg kan ikke sige det med sikkerhed. Det skal først et ligsyn og måske sidenhen en obduktion vise, siger den vagthavende.

Den tyske mand var alene på campingpladsen. Derfor skal han nu identificeres af personalet på campingpladsen, så de tyske myndigheder samt mandens familie kan blive underrettede om dødsfaldet.

Ved du noget? Så kontakt ekstrabladet.dk på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. sms-takst)