Mand påkørt og dræbt af Metroen

En mand blev påkørt og dræbt af Metroen ved Sundby metrostation. Togtrafikken blev stoppet

Den dræbte blev båret til ambulancen efter at brandvæsenets pionértjeneste havde fået offeret gjort fri.(Foto: Jesper Centervall)
Den dræbte blev båret til ambulancen efter at brandvæsenets pionértjeneste havde fået offeret gjort fri.(Foto: Jesper Centervall)

Togtrafikken på den københavnske metrolinie M1 blev søndag formiddag stoppet mellem Christianshavn og Vestamager efter en personpåkørsel.

En mand sprang ud foran et Metro-tog og blev dræbt på stedet. Ved 11.45-tiden var togtrafikken stadig stoppet på strækningen på grund af oprydningsarbejdet. Men kl. 11.47 frigav politiet ulykkesstedet, og derfor genoptages togtrafikken snarest.

Københavns Brandvæsens pionér-tjeneste blev sendt til ulykkesstedet sammen med akutlæge, ambulance og politi. Men manden lå dræbt på sporarealet, og kunne først fjernes efter at kørestrømmen i skinnerne var slukket.

Påkørslen skete på sporet mod København.

Den centrale vagtleder på Politigården Mads Firlings oplyser, at det ligger vidnefast, at personen selv er hoppet ind foran toget.

På den strækning, hvor påkørslen skete, kører Metroen ikke under jorden. Sundby metrostation ligger på Ørestads Boulevard.

Straks efter påkørslen stoppede Metroselskabet trafikken og evakuerede selve stationen.