24-årig er fængslet for drabsforsøg

En 24-årig mand er fængslet for drabsforsøg. Politiet mistænker ham for groft knivoverfald i Valby i marts

En 24-årig mand blev torsdag i et lukket grundlovsforhør i Dommervagten i København varetægts-fængslet i fire uger, sigtet for drabsforsøg.

Politiet mener, at han deltog i et groft knivoverfald på en 27-årig mand i Valby. Overfaldet skete på hjørnet af Carl Jacobsens Vej og Sjælør Boulevard lidt før klokken et natten til den 28. marts.

Her blev den 27-årige overfaldet på gaden af fire mænd og stukket tre gange med kniv. Han blev ramt i maven, ryggen og det ene lår, ligesom han blev overdænget med adskillige spark og slag.

Det lykkedes den hårdt medtagne mand at gå den kilometer lange strækning til en kammerat på Händelsvej, hvor han blev hentet i ambulance og kørt direkte til operation på Rigshospitalets traumecenter.

Onsdag anholdt politiet så den 24-årige, der sigtes for drabsforsøg i forbindelse med overfaldet. Ifølge politiet har både offer og den formodede gerningsmand "en vis tilknytning" til Sjælør-banden.

Da grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, er det ikke muligt at få oplyst, hvordan den 24-årige stiller sig til sigtelsen, men han kærede ikke fængslingen til landsretten.