Brønderslev-offer: De snakkede om at slå mig ihjel

22-årige Michelle flyttede ind hos sin far, fordi hun drømte om et bedre liv. I stedet gennemlevede hun et ufatteligt mareridt, der nu er kendt som 'Brønderslev-sagen'

- Jeg tænkte, at han var sindssyg. Men jeg var for bange til at gøre noget.

Sådan beskriver den nu 22-årige Michelle sin far, der gennem tre helvedes-år gjorde livet uudholdeligt for hende.

(Privatfoto og Ekstra Bladet) Krimi Det er Brønderslevparret dømt for

Han udsatte hende for seksuelle overgreb, ydmygelser og voldelige overfald, indtil hun til sidst frygtede så meget for sit liv, at hun risikerede alt og stak af fra huset i Brønderslev til fods.

Det fortæller hun i en dokumentarfilm om Brønderslev-sagen, som blev vist mandag aften på DR.

Læs også: Børnechef i Brønderslev sagt op.

Hun flyttede hjem til faren som 17-årig, fordi hun ikke kunne med sin biologiske mor. De skændtes meget. Michelle ville prøve at bo hos sin far, som hun ikke kendte, fordi hun håbede på, at han kunne give hende et bedre liv.

Tænkte ikke på flugt
I stedet udsatte han hende for et misbrug, der har rystet hele Danmark, efterhånden som sagens detaljer er kommet frem i retten.

Læs også: Her er Brønderslev-familiens fotoalbum.

- Jeg tænkte ikke på flugt. Jeg var bange for at far ville slå mig ihjel, erindrer hun.

Fik bank med baseball-bat
Sagen blev først offentligt kendt, da volden mod Michelle blev så grov, at hun trodsede frygten for sin fars repressalier og flygtede.

- De bankede mig med et baseball-bat, og jeg kunne mærke, at min ene arm var ved at brække. Så løb jeg væk og gemte mig. Jeg kunne høre dem snakke om, at de ville slå mig ihjel, når de fandt mig. Men det gjorde de ikke, siger hun i DR-dokumentaren.