To mindreårige mistænkt i sag om hængning

To drenge på under 15 år er mistænkt i sagen om drabsforsøg på 11-årig, norsk dreng

Det var her på denne legeplads, at en 11-årig dreng i sidste uge blev forsøgt hængt. To drenge på under 15 år mistænkes i sagen
Det var her på denne legeplads, at en 11-årig dreng i sidste uge blev forsøgt hængt. To drenge på under 15 år mistænkes i sagen

To drenge på under 15 år mistænkes for at stå bag drabsforsøg af 11-årig norsk, dreng.

Kilder oplyser, at de to drenge er blevet afhørt i sagen, og at de sociale myndigheder skulle have været tilstede under afhøringerne.

Det skriver VG, der har deres oplysninger fra den svenske avis, Expressen.

Læs også: Forsøgte at myrde 11-årig på campingplads

Overrasket bagfra
Den 11-åige dreng legede alene på en campingplads i Charlottenborg i Sverige, da han pludseligt blev overfaldet bagfra. Drengen fik lagt en løkke om halsen, hvorefter rebet blev strammet, trukket opad og bundet til et træ.

- Mens han legede for sig selv, blev han overrasket bagfra. Gerningsmanden holdt hænderne for øjnene på min søn, så han ikke skulle se noget, siger drengens far til den norske avis VG.

Gispede efter vejret
Drengen blev fundet af en mand, der helt tilfældigvis kom forbi gerningsstedet. Her stod drengen på tæer og gispede efter vejret. Sådan skulle han angiveligt have stået i omkring ti minutter.

- Rebet rundt om hovedet sad stramt. Han gispede efter luft, da jeg prøvede at tale til ham. Han var bange, siger drengens redningsmand.

Er i chok
Den 11-årige var på besøg hos sine bedsteforældre på campingpladsen, der ligger tæt på den norske grænse, men efter episoden blev han fragtet hjem til sine forældre, som er meget chokerede over, hvad deres søn har været udsat for.

- Hele verdenen kollapsede for mig, da jeg fik besked om, hvad der var sket. Min søn er en stille dreng, som aldrig har gjort en flue fortræd, siger drengens 31-årige far, tydeligt rystet til VG.

Læs også: Far til mordforsøgt dreng: Min verden kollapsede