Han skal fælde 16 rockere

Den tidligere autolakerer MP er Danmarks mest eftertragtede bytte i rockernes kriminelle underverden - se tv-indslag med afhopperens nu tidligere ven herunder!

Privatfoto
Privatfoto
Følg Krimi

TV: Hør del af Ekstra Bladets interview med Thor Koba herover!

MP voksede egentlig op som en helt almindelig dreng. Han er enebarn og boede sammen med sin mor og far i en ganske almindelig dansk kernefamilie i Roskilde.

Men noget gik galt, og i dag erkender 26-årige MP selv, at han formentlig aldrig kommer til at leve et normalt liv igen.

I morgen starter sagen mod 16 rockere fra Hells Angels og lærlinge fra AK81. Og det er MP, der skal fælde dem.

Læs hele historien om MP i Ekstra Bladet søndag - eller køb e-avisen her!

MP gik i folkeskole på Østervangsskolen i Roskilde og startede siden på Silkeborg Tekniske Skole. Fysisk gik han fra splejs til hårdtpumpet.

En ven fra Silkeborg-tiden har fortalt til B.T., at MP var typen, der gik forrest. Og hans interesser?

- Ja, magt. Det var det eneste, der gik i hovedet på ham, fortæller vennen til B.T.

MP var lige blevet færdiguddannet som autolakerer, da hans dengang bedste ven Thor Koba kom med et tilbud, han ikke kunne sige nej til.

Thor Koba, der er søn af en Hells Angels rocker fra Hells Angels South i Ishøj ville have ham med i opstarten af AK81, der senere skulle manifestere sig som Hells Angels blodige og villige håndlangere.

Blodig vej
Her stod MP mellem to valg. Han kunne have valgt at gå den lovlydige vej. Men han valgte den blodige vej, der nu har ført til, at han selv er blevet dødsmærket af de gamle venner.

Og det gjorde han så godt, at han nåede den 'store ære' at blive kaldt 'lillebror' af Brian Sandberg. Imens kørte han stilen helt ud med et voksende forbrug af 'snitter' - kokain i stribevis.

Et kors tatoveret under hans venstre øje - ligesom hans tidligere ven Thor Koba har det - symboliserer hans afstandstagen til det almindelig lovlydige samfund.

Og hvis man skal tro hans gamle venner - og ikke mindst hans strafferegister - så var den blodige vej ikke helt ubetrådt, før han kom under Hells Angels vinger som håndlanger i AK81.

12 års fængsel
I dag siger den tidligere ven Thor Koba, der har kendt MP siden tiden i Roskilde, at MP altid har været en slagsbror, der ikke brød sig om indvandrere, og at han er gennemsyret af ondskab - med det in mente, at ordene er sagt af en mand, der selv har tallene 666 - djævlens tegn - tatoveret på højre kind og har en uhyggelig blakket fortid.

Han sidder nu fængslet og afsoner en dom på tre års fængsel - fældet af sin gamle ven.

Men det er et faktum, at MP havde tre domme for vold bag sig, før han 21. februar fik stadfæstet sin dom på 12 års fængsel for medvirken i fem drabsforsøg under bandekrigen.

Heriblandt et skudattentat mod en ung mand, der passede en kiosk i Skelbækgade på Vesterbro i København. Manden overlevede, men måtte efterfølgende have amputeret en del af sit ene ben.

Men MPs virkelige dom er ikke på 12 år, men på livstid. I en evig frygt for at hans dødsfjender er på vej. Hvor end han gemmer sig.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+