TV: Her forsøger folk at redde bombemand

Det var hverken politi eller redningsfolk, der først nåede frem til den dræbte bombemand - se hvorfor i tv-billederne her. ADVARSEL: Stærke billeder!

Dette syn mødte de første mennesker, der nåede frem til bombemanden. Men de kunne intet gøre - han var dræbt på stedet. (All Over)
Dette syn mødte de første mennesker, der nåede frem til bombemanden. Men de kunne intet gøre - han var dræbt på stedet. (All Over)

TV: Danske Mads så bombemanden
LÆS MERE: Julehandel i Stockholm upåvirket af terror

Svenske Expressen.se har nu offentliggjort en meget stærk amatørvideo, der afslører, hvordan sekunderne forløb efter bombemanden i Stockholm var død.

Som man sikkert kan forestille sig, skete det hele så hurtigt, at det var de nærmeste øjenvidner, der først kom frem til liget.

Og forvirringen var stor, fremgår det af tv-billederne.

Var der 'bare' sket en ulykke? Eller var det her noget andet? Efterhånden går det op for både tilskuere og senere det tilkaldte redningsmandskab, at sagen er meget alvorlig. Mandens liv kan ikke reddes - og der er også fare for nye eksplosioner.

Ekstra Bladet Tirsdag fortæller meget mere om bombemandens liv. På mange måder er hans historie typisk for tidligere fanatiske bombemænd: Deres liv begynder normalt, som mange andre, men drejer så pludselig 'den forkerte vej.

Læs hele historien om bombemandens liv i avisen tirsdag - og se amatøroptagelserne af folks forsøg på at redde ham herover. ADVARSEL: Stærke billeder!