Annonce:
Annonce:

Tv-kendis anholdt i tre døgn

Den kvindelige TV-kendis som er sigtet for sammen med sin far og en 34-årig kvinde at have bedraget et sagesløst offer for millioner har fået anholdelsen opretholdt i 3 x 24 timer

Annonce:
Følg Krimi

Den 40-årige kvindelige tv-kendis, som tidligere i dag blev fremstillet i grundlovsforhør har fået anholdelsen opretholdt i tre døgn. Sagens dommer vil have indsamlet flere oplysninger i sagen, før der tages stilling til en eventuel varetægtsfængsling, fortæller vicepolitikommisær Henning Schmidt.

Læs om sagen: Tv-kendis sigtet for storbedrageri

Københavns Byret nedlagde navneforbud og lukkede dørene, da en 40-årig TV-kendis tidligere i dag blev fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for millionbedrageri.

Den kendte kvinde nægter sig skyldig, men politiet mener, at hun og de to medsigtede fra 2008 og til nu har franarret en 66-årig mand hans hus og sommerhus.

Desuden har den 66-årige optaget store lån og pengene er, ifølge politiets sigtelse, endt i lommerne på trekløveret. Bedrageriet er på tilsammen 5,2 mio. kr.

Tv-kendisen blev anholdt i går kort efter, at hendes 62-årige far og en 34-årig kvinde var blevet varetægtsfængslet i 13 dage

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: