Annonce:
Annonce:

Zoom ind på alle rapporterne

Eksklusivt - kun på ekstrabladet.dk: Kort med alle WikiLeaks-rapporterne

Annonce:
Følg Krimi

Som det første medie i verden kan ekstrabladet.dk nu vise samtlige 391.832 rapporter på et kort. På kortet kan du zoome ind og læse hver enkelt rapport og få et unikt indblik i krigen i Irak.

KORT: Her er vejsidebomberne

Du kan læse en gruopvækkende rapport fra den 22. februar, der beretter om, hvordan amerikanske soldater mente, at oprørere ikke kunne overgive sig til en Apache-helikopter. Derfor blev de skudt. Det var samme besætning der fem måneder senere skød og dræbte en journalist fra nyhedsbureauet Reuters.

LÆS: Her er beviset Fogh: Koalitionen kendte til torturen!

En anden af de tusindvis af rapporter, som du kan zoome ind på, er rapporten fra 29. januar 2007. Rapporten beretter om den kamphandling, der kostede flest oprørere livet. Amerikanske og irakiske soldater kæmper mod oprørere nord for byen Najaf: 411 oprørere blev taget til fange og 262 oprørere blev dræbt.

Hvis du zoomer ud, vil du kunne se, at enkelte begivenheder er placeret mange andre steder end i selve Irak. Det er ikke fejl fra Ekstra Bladets side: Sådan er det data-materiale, som WikiLeaks har udgivet. Det skyldes formentlig, at amerikansker soldater har indtastet forkerte koordinater.

Og nu kan du selv gå på opdagelse i de tusindvis af rapporter. Finder du noget, som du mener er vedkommende, eller har du selv været øjenvidne til en af rapporterne, så skriv til 1224@eb.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: