Annonce:
Annonce:

Pigerne bliver helt friske igen

De to otte-årige papsøstre, der lørdag aften blev hevet op af en swimmingpool efter fire minutter under vand, kommer sig uden mén

Det var i denne swimmingpool hos Elite Camping Vestbirk ved Horsens, at de to otte-årige piger gik til bunds. (Foto: Ernst van Norde)
Det var i denne swimmingpool hos Elite Camping Vestbirk ved Horsens, at de to otte-årige piger gik til bunds. (Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Krimi

Der faldt en sten fra hjertet hos den ene af indehaverne af Elite Camping Vestbirk ved Horsens, Lene Norge, da hun blev ringet op i går formiddag. Det var faderen til den af de to otteårige piger, som var hårdest medtaget efter lørdagens badeulykke på campingpladsen.

– Jeg fik kuldegysninger og var stærkt rørt og måtte lige gå for mig selv et stykke tid. Budskabet var simpelthen så glædeligt, fortæller Lene Norge, der sammen med sin mand, Peter Norge, har drevet campingpladsen siden 1993.

– Faren fortalte, at hans datter igen taler, spiser og går på toilet. Hun har det endda så godt, at hun har sagt, at hun vil tilbage på campingpladsen i stedet for at ligge på sygehuset (i Aalborg, red.), siger Lene Norge i en anderledes glad tone, end da hun mandag berettede om skrækhistorien fra badebassinet.

To drenge fik heltestatus
De to otteårige piger er papsøstre. Den anden søster er indlagt på Odense Universitetshospital. Hun har det ifølge Ekstra Bladets oplysninger også forbavsende godt.

Pigerne kan takke to drenge, Nick på 14 og Magnus på 15 år, for en snarrådig indsats, da de –  efter at pigerne havde ligget bevidstløse på bunden af badebassinet i fire minutter –  hjalp dem i land og fik tilkaldt hjælp fra voksne i nærheden.

– Drengene fortjener den største ros, man kan tænke sig. Begge to gjorde en fantastisk indsats, siger Lene Norge.Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: